WWE odds - WWE betting muligheder hos nye expekt

WWE, der også er kendt som World Wrestling Entertainment, er ikke så udbredt i Danmark, men du kender det måske fra tv. Af store WWE wrestlere gennem tiden kan navne som “The Undertaker”, “Triple H”, “Hulk Hogan” og “The Rock” bl.a. nævnes.

Hos nye expekt kan du finde et nogenlunde godt spiludvalg på WWE, og i den her korte online guide om WWE betting kan du blive klogere på nogle af de spilmuligheder, der findes på WWE hos nye expekt.

Hvis du på forhånd forventer et lige så stort spiludvalg på store sportsgrene som fodbold, tennis, basketball osv., skal du sænke forventningerne, da WWE-spiludbuddet på nye expekt ikke er stort, men der er stadig Wrestling-events at spille på.

Betting på WWE hos nye expekt

For at finde WWE odds på nye expekt, skal du gå til “Sports” på hjemmesiden. Det er placeret i menuen i toppen til højre for logoet.

Når du er der, skal du derefter klikke på "Mere", da WWE muligvis ikke er en af de umiddelbart fem synlige sportsgrene på forsiden af sportssektionen.

Når du har klikket på "Mere", skal du scrolle helt ned til bunden, hvor du vil finde "WWE/Pro Wrestling”-kategorien. Det er her, hvor du finder det komplette udvalg af WWE-spilmuligheder hos nye expekt.

WWE odds på nye expekt

Nye expekt tilbyder ikke et stort udvalg af WWE betting muligheder, men du kan se et eksempel på en spilmulighed hos nye expekt herunder.

Kampvinder: Her kan du spille på udfaldet af en kamp mellem to wrestlere. En kamp kan ikke ende uafgjort, så der er kun to udfald at spille på i en wrestlingkamp hos nye expekt.

Du kan måske opleve, at du vil kunne finde WWE-spilmuligheder hos nye expekt end dette ene eksempel. Du kan også altid kontakte kundeservice hos nye expekt for at høre, om der kommer flere spilmuligheder på WWE, og hvilke events de kommer til at udbyde spil på.

Live betting på WWE hos nye expekt

Hvis der er igangværende WWE-begivenheder, kan det godt være, at nye expekt tilbyder live betting på mange af disse kampe. Igen kan du kontakte kundeservice for at høre, om der kommer til at være live odds på WWE-eventet.

Det er vigtigt, at du altid husker at spille ansvarligt, uanset om det er live betting eller traditionelle spil, du placerer væddemål på. Hvis du har problemer med spil, kan du få hjælp på ROFUS.nu, hvor du kan udelukke dig selv fra at spille.

WWE betting på mobilen hos nye expekt

Nye expekt har også en mobilvenlig version, som gør, at du kan bruge din mobil til at logge på hos nye expekt. Uanset om du spiller på mobiltelefonen, computeren eller en anden enhed, er det igen vigtigt at understrege det ansvarlige spil. Spil kun for midler, som du har råd til at tabe.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.