Volleyball odds - introduktion volleyball betting på nye expekt

Volleyball hører ikke til blandt de mest populære sportsgrene i Danmark eller på globalt plan, men det er en holdsport med store begivenheder for både klubhold og landshold.

Volleyball blev opfundet i 1895 af William G. Morgan, og siden 1964 har volleyball været en olympisk sportsgren for både herrer og kvinder. På nye expekt er der mange spilmuligheder på volleyball, og du kan læse om nogle af dem i den her volleyball guide.

Volleyball odds på nye expekt

I volleyball gælder det om at slå til bolden, inden den rammer jorden. Når den først har ramt gulvet, får et hold point. Pointet går selvfølgelig til det hold, der har sørget for, at bolden ramte jorden. I denne afsnit kan du læse om nogle af de volleyball odds, som du typisk kan finde hos nye expekt.

  • Turneringsvinder: Er der tale om en stor volleyballturnering, kan der godt være odds på, hvem der vinder turneringen.
  • Kampvinder: Hos nye expekt kan du godt regne med, at der er odds på, hvilket hold der vinder en given volleyballkamp. Hvis der er odds tilgængelige på kampen, er der også odds på vinderen af kampen.
  • Antal point: I volleyball kan du finde odds på antallet af point i kampen, som du måske også kender det fra bordtennis, tennis, basketball osv. Der scores mange point i løbet af en volleyballkamp, og en pointlinje kan eksempelvis lyde på over/under 176,5 point.
  • Antal sæt: Her kan du spille på antallet af sæt i volleyballkampen. Det kan være over/under 3,5 sæt.
  • Andre spil på sæt: Nye expekt tilbyder også sætspil, herunder vinderen af sæt 1, 2 eller 3. Du kan også finde odds på antallet af point per sæt.

Du kan finde flere spilmuligheder på volleyball hos nye expekt end de her eksempler, og du kan i næste afsnit læse om, hvor du finder nye expekts volleyball odds.

Hvis du ikke ved det store om volleyball, men du gerne vil spille på volleyball, er det en god idé at bruge tid på research, så du kan få bedre viden om både sporten, men også om aktørerne på banen.

Volleyball betting på nye expekt

Hvis du ønsker at finde nye expekts odds på volleyball, skal du for det første ind på sportssiden, hvor du kan finde alle tilgængelige odds.

Ved første øjekast er volleyball måske svært at finde for dig, da det ikke er sikkert, at den er placeret i top-5 over sportsgrene hos nye expekt.

Du kan dog nemt finde nye expekts volleyball odds, hvis du klikker på “Mere” og scroller helt ned til “V”, hvor volleyball befinder sig. For at du kan placere et volleyball bet på nye expekt, skal du være gammel nok, hvilket i denne kontekst betyder, at du er mindst 18 år gammel. Derudover er det et krav, at du er bosat i Danmark.

Sommer-OL

Som nævnt i indledningen har volleyball været på OL-programmet siden 1964, og når OL nærmer sig, kan du godt finde odds på OL-vinderen i volleyball og meget andet.

OL er en af de største sportsbegivenheder overhovedet, og på nye expekt er der også odds på de andre sportsgrene, der er med ved OL. Som i de andre sportsgrene ved OL er der medaljer til nummer 1, 2 og 3 i OL-turneringen i volleyball.

VM i volleyball

VM i fodbold afholdes hvert fjerde år, og sådan forholder det sig også med VM i volleyball, der første gang blev afholdt i 1952. Det gør det i hvert fald lidt endnu. Fra 2025 og frem vil der blive afholdt VM i volleyball hvert andet år.

Der er VM i volleyball på både kvinde- og herresiden, som der er til OL. Når der er VM i volleyball, kan du også regne med mange muligheder for spil på volleyball hos nye expekt.

EM i volleyball

Der afholdes EM i volleyball hvert andet år, og sådan har det været siden 1975. I 2013 fandt EM i volleyball sted i Danmark og Polen.

På nye expekt kan du forvente, at der er mange spilmuligheder på EM i volleyball før og under turneringen. Du skal dog ikke regne med, at der kommer odds på turneringen, før turneringsstarten er tæt på.

Volleyball betting på mobilen hos nye expekt

Hvis du gerne vil følge en volleyballkamp fra mobilen på nye expekt, kan du nemt gøre det, da nye expekt har en god og mobiltilpasset version.

På den mobile platform kan du også finde det præcis samme spiludbud og de samme funktioner som på computeren. Det samme gælder i øvrigt for en tablet, hvis du ejer en.

Volleyball live betting på nye expekt

Hos nye expekt er der gode spilmuligheder på volleyball på live odds. Live betting betyder, at du kan placere et spil, mens begivenheden foregår. Du finder nye expekts live betting-sektion ude til venstre i menuen. Hvis du vil ind og se, hvilke live odds nye expekt har, skal du klikke på “Live nu”, hvor de igangværende sportsbegivenheder vil vise sig. Det er også her, at du finder volleyball live odds, men der er selvfølgelig kun odds på volleyball live, hvis der er kampe i gang.

Udvalget af live odds på volleyball kan variere fra kamp til kamp, men du kan være sikker på, at hvis der er live betting på en volleyballkamp, så kan du spille på vinderen af kampen osv.

Spil ansvarligt

Hvis du vælger at spille på volleyball, er det vigtigt, at du spiller med omtanke. Du skal kun spille for penge, som du kan tåle at miste, og dette er gældende for alle former for pengespil.

Har du spilproblemer, er det vigtigt, at du søger hjælp, og der er gode værktøjer som Stopspillet.dk og ROFUS.nu. På ROFUS.nu kan du udelukke dig selv helt fra at spille. Du kan også anbefale de to sider, hvis du kender nogen, der har problemer med pengespil.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.