Vintersport odds - bredt vintersport betting udvalg hos nye expekt

Vintersport omfatter en række sportsdiscipliner, og der er jo sågar så mange, at vintersporten har sit eget OL. Af de mest kendte vintersportsgrene kan ishockey, skiløb, snowboarding, skiskydning, curling og skøjteløb bl.a. nævnes.

Hvis du gerne vil prøve at spille på begivenheder som disse, tilbyder nye expekt et bredt udvalg af spilmuligheder inden for det.

Denne online guide om vintersport odds beskriver kort nogle af de forskellige typer væddemål, du kan finde på det hos nye expekt.

Vintersport betting på nye expekt

For at finde vintersport odds på nye expekt skal du forbi sportssektionen på hjemmesiden.

Når du har gjort det, skal du klikke på “Mere”, da vintersport som kategori nok ikke er blandt de fem synlige sportsgrene på siden til at starte med. Efter du har klikket på “Mere”, skal du scrolle helt ned i bunden, hvor der står “Vintersport”. Det er i den kategori, at du finder alle nye expekts spiludvalg på vintersport.

Når du er inde på vintersport-kategorien, vil du blive præsenteret for de aktuelle spilmuligheder, som nye expekt har at tilbyde. Antallet af muligheder kan variere fra begivenhed til begivenhed, men som du måske også kender det fra esport på nye expekt, er alle de forskellige grene af vintersporten at finde her.

Ishockey har dog sin egen kategori på nye expekt, så du kan ikke finde ishockey odds under sektionen for vintersport.

Vintersport odds på nye expekt

Nye expekt tilbyder et bredt spiludvalg på vintersport betting. Du kan nedenfor læse nogle eksempler på de vintersport odds, som du kan forvente.

  • Skiløb: Her kan du spille på vinderen af forskellige begivenheder, såsom alpin skiløb, langrend eller lignende. Der er odds på både herre- og kvindeløb.
  • Skiskydning: Du kan her finde vinderodds på forskellige konkurrencer inden for skiskydning.
  • Skihop: Nye expekt har også odds på skihop, hvor du kan spille på vinderen af forskellige skihopskonkurrencer.

Du kan måske også finde endnu flere spilmuligheder på nye expekt end de her tre eksempler. Spiludvalget er selvfølgelig langt større, når der fx er vinter-OL.

Live betting på vintersport hos nye expekt

Hvis der er igangværende begivenheder, vil du kunne forvente, at nye expekt også har live betting på de fleste af disse. Live betting på vintersport bevirker, at du kan følge begivenhedernes gang og træffe beslutninger ud fra det, du ser. Hvis du vælger at spille live, skal du huske at spille med omtanke, og det gælder selvfølgelig også andre former for spil.

Vintersport betting på mobilen hos nye expekt

Nye expekt har også en mobilvenlig version af deres spilplatform, som du kan bruge, hvis du vil. Dette giver dig bl.a. mulighed for at nyde vintersport betting på din mobile enhed.

Igen skal det nævnes, at hvis du vælger at spille på mobilen, computeren eller andet, skal du spille ansvarligt og kun med midler, du har råd til at tabe.


Vores Partnere
ManchesterCity
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.