Dronningens nytårstale - stort spiludvalg på talen hos nye expekt

Dronningens nytårstale er en stor årligt tilbagevendende begivenhed, der år efter år trækker millioner af danskere til skærmen, og talen er et naturligt samlingspunkt for mange nytårsaften. Siden 31. december 1972 har dronningen på årlig basis holdt sin nytårstale, og talen handler blandt andet om året, der er gået.

På nye expekt har du en lang række muligheder for at spille på dronningens nytårstale, da der findes langt over 100 forskellige muligheder på spil, når talen afholdes.

Find de bedste odds på dronningens nytårstale på nye expekt

Der er meget historie forbundet med regentens nytårstale i Danmark. Det var Christian 9., der startede traditionen med nytårstalen fra den danske regent, da han i 1880’erne holdt en “skåltale for fædrelandet”, som det hed sig dengang. Indledningsvis blev talen holdt den 1. januar ved nytårstaflet.

I 1941 blev nytårstalen for første gang radiotransmitteret, og siden 1958 er talen blevet transmitteret på tv. I 2010 blev nytårstalen for første gang gjort globalt tilgængelig via dr.dk, og det blev derfor også muligt for danskere i udlandet at følge talen direkte. Som nævnt har det været dronning Margrethe, der har holdt nytårstale siden 1972, og i 2021 holdt dronningen derfor sin 50. af slagsen. Dronningens far, Frederik 9., holdt sin sidste nytårstale i 1971, og han døde kort tid efter, den 14. januar 1972.

Nytårstalen er en tale til folket, og for mange danskere er det en tradition nytårsaften, hvilket kan ses på antallet af seere år for år. Nytårstalen er også den eneste dag på året, hvor dronningen taler direkte til nationen. I selve talen kommer dronningen ind på en række emner, og hun reflekterer over nogle af de begivenheder, der er hændt i løbet af året. Hun kommer også med nytårshilsner, ord omkring familien og meget andet på de cirka 15 minutter, som talen varer.

Sikkert er det, at dronningen slutter sin tale af med de berømte ord “Gud bevare Danmark”, og det var i øvrigt Frederik 8., der som den første regent sagde disse ord i sin tale i 1909. I sin tale fra 2020 sagde dronning Margrethe sætningen “Gud bevare jer alle sammen”, inden hun rundede af med “Gud bevare Danmark”.

Hos nye expekt kan du som nævnt forvente et rigtig stort udvalg af spil på dronningens nytårstale, og du finder nye expekts dronningens nytårstale odds under kategorien “Specials”, der findes i sportssektionen.

Sådan spiller du på dronningens nytårstale 2023

Hvis du gerne vil spille på dronningens nytårstale på nye expekt, skal du først og fremmest være gammel nok. For at spille på nye expekt skal man være minimum 18 år, da det kræves af den danske lovgivning, og være bosat i Danmark.

Odds på dronningens nytårstale finder du ved først at klikke på “Sports”. Derefter skal du klikke på “Mere”, hvorefter en menu foldes ud med forskellige sportsgrene. Hvis du scroller ned i bunden til “Specials”, kan du finde de nytårstale odds, der er tilgængelige. Er oddsene ikke synlige med det samme, skal du klikke på “Alle specials” og “Danmark”, hvor dronningens nytårstale odds er placeret.

Der er en lang liste af spilmuligheder på nytårstalen på nye expekt, og hvis du f.eks. har spillet på, at dronningen siger “Familie”, skal dronningen sige det i nøjagtigt denne form. Det vil sige, at du ikke får gevinst, hvis dronningen siger “Familien”. Siger hun derimod “Familie”, og du har spillet på det, vinder du en gevinst.

Dronningens nytårstale odds på nye expekt

Der er som nævnt over 100 forskellige spilmuligheder på dronningens nytårstale hos nye expekt, og du kan blandt andet spille på, om dronningen siger følgende ord:

  • Familie
  • Prins Christian
  • Prins Joachim
  • Kronprinsen
  • Glæde
  • Kongeskibet
  • Muligheder
  • Klimaforandringer
  • Omsorg
  • Ligestilling

Ovenstående er blot ti eksempler ud af de mange spilmuligheder på talen, der er at finde hos nye expekt.

Prins Christian fyldte 18 år i 2023, og det kan være, at dronningen kommer ind på sit barnebarns fødselsdag i talen, og måske derfor siger “Prins Christian”. I dronningens nytårstale fra 2022 sagde Hendes Majestæt Dronningen “Prins Christian”, da hun netop nævnte prinsens 18-års fødselsdag som en begivenhed, regenten så meget frem til.

I 2022 sagde dronningen til gengæld ikke “Kronprinsen”, men i stedet sagde hun “Kronprinsens”. Hvis du f.eks. havde spillet på “Kronprinsen” sidste år, ville du altså have tabt på det væddemål, da dronningen nævnte sin søn, men dette skete i bøjet form.

I nytårstalen fra 2022 sagde dronningen også “Prins Joachim”, og det har hun gjort flere år i træk. Det kan være, at Hendes Majestæt Dronningen igen i år nævner prins Joachim, men intet er sikkert, så hvis du vil spille på det eller andet på nytårstalen, så husk altid at spille med omtanke.

Dronningens nytårstale live betting på nye expekt

Når dronningen holder sin nytårstale direkte med start klokken 18.00 den 31. december, er nytårstale odds ikke tilgængeligt live, så hvis du gerne vil sætte et spil på dronningens nytårstale, så skal du gøre det, inden der lukkes for odds på nytårstalen.

FAQ

Hvem holder dronningens nytårstale?

Det er Hendes Majestæt Dronningen, der holder dronningens nytårstale, og det har hun gjort hvert år siden år 1972.

Hvornår er dronningens nytårstale?

Dronningen holder sin nytårstale på årets sidste dag, nemlig den 31. december.

Hvad tid er dronningens nytårstale?

Det er sikkert og vise, at dronningen holder sin nytårstale klokken 18.00 den 31. december, og det gør hun på Amalienborg.

Skal jeg have en konto for at spille på dronningens nytårstale?

Ja, hvis du gerne vil spille på dronningens nytårstale, så skal du have en konto ved nye expekt. Du kan kun oprette en konto, hvis du er mindst 18 år gammel og bosat i Danmark. Hvis du vælger at spille på dronningens nytårstale, er det vigtigt, at du spiller med omtanke. Det betyder, at du kun skal spille for beløb, som du kan tåle at tabe.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.