MMA betting odds - flere UFC betting muligheder hos nye expekt

MMA står for Mixed Martial Arts og er en kampsportsgren. UFC, der står for Ultimate Fighting Championship, er verdens største organisation inden for MMA.

På nye expekt kan du forvente et stort spiludvalg på MMA, og det kan du benytte til at få skabt et overblik over i den her korte guide til UFC/MMA hos nye expekt.

MMA odds hos nye expekt

Nedenfor kan du læse om nogle af de UFC betting odds, du kan forvente at se hos denne platform.

  • Kampens vinder: Hvis der er odds på en MMA-kamp hos nye expekt, kan du altid forvente, at du kan spille på vinderen af kampen.
  • Knockout: Ligesom i boksning kan du også spille på, om en af fighterne fx vinder via en knockout.
  • Antal runder: På nye expekt kan du også spille på antallet af runder i en MMA-kamp.

UFC/MMA har ikke nær så mange spilmarkeder, som du vil finde hos andre sportsgrene som fodbold, håndbold, basketball osv., men du kan som regel være sikker på, at du kan spille på de tre eksempler ovenfor, hvis nye expekt har MMA odds på en kamp. Det kan dog variere fra kamp til kamp.

MMA betting hos nye expekt

MMA er en sportsgren, som flere og flere har rettet blikket mod de senere år, og den har få år på bagen sammenlignet med fx boksning. I USA blev den populær cirka i midten af 1990’erne.

Hvis du gerne vil finde de aktuelle MMA odds på nye expekt, skal du ind på sportssiden på hjemmesiden, og den finder du i den orangefarvede menu i toppen, hvor der står “Sports”.

Når du har klikket her, skal du trykke på “Mere” og scrolle helt ned til UFC/MMA. Det er nemlig her, du kan finde alle MMA odds hos nye expekt.

UFC/MMA er nede i bunden, da de forskellige kategorier af sportsgrene på nye expekt står listet alfabetisk.

Live odds UFC hos nye expekt

Live betting er populært blandt mange, og på denne platform er der rig mulighed for at finde live odds på mange forskellige sportsgrene, heriblandt UFC/MMA.

Ligesom i boksning er tempoet hurtigt i MMA, og det betyder, at oddsene kan ændre sig hurtigt, mens kampen er i gang. Du finder nye expekt live betting odds ude til venstre i menuen, hvor der står “Live nu”.

Som nævnt kan du ikke forvente et lige så stort spiludvalg på UFC/MMA som på andre sportsgrene, og det gælder også for live odds på UFC.

UFC betting på mobilen hos nye expekt

Hvis du ikke sidder ved din computer, men du har lyst til at placere et væddemål på nye expekt, kan du vælge at bruge mobilversionen af nye expekt, der byder på det samme indhold, som hvis du spiller på computeren.

Du får altså adgang til de samme spilmuligheder på mobilen, og det er en brugervenlig mobilversion, der tilbydes. Om du spiller fra din computer, mobil eller tablet, er det vigtigt, at du spiller ansvarligt. Du skal altså kun spille for penge, som du kan tåle at tabe.


Vores Partnere
ManchesterCity
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.