Odds Elitloppet - læs om Elitloppet betting på nye expekt

Elitloppet er en af de mest prestigefyldte begivenheder inden for travsporten. Det svenske travløb tiltrækker tophestene fra hele verden til Solvalla-banen i Stockholm, og sådan har det været siden 1952. Løbets distance er på 1609 meter, hvilket gør det til en intens og hurtig begivenhed for både heste og kuske.

For trav entusiaster med interesse inden for betting er Elitloppet et sandt højdepunkt, og på nye expekt er der også et udmærket spiludbud på Elitloppet.

Elitloppet odds hos nye expekt

Nye expekt tilbyder spilmuligheder på Elitloppet, men du skal ikke forvente et lige så omfattende spiludbud som på fodboldkampe fra store kampe eller lignende. Nedenfor kan du finde et par eksempler på odds på Elitloppet.

  • Vinderen af Elitloppet: Her kan du satse på den hest, som du tror, vil krydse målstregen først i løbet.
  • Top-3 placering: Ud over at satse på vinderen kan du på nye expekt også spille på, om en bestemt hest kommer i top-3.

Måske vil du kunne opleve, at der er flere spilmuligheder på Elitloppet end de to, der er listet op ovenfor. Hvis der er lang tid til løbet, kan det være, at der kun er odds på vinderen og top-3, mens der måske er flere spilmuligheder, når løbet er tæt på at finde sted.

Elitloppet betting på nye expekt

Hvis du gerne vil finde nye expekts odds på Elitloppet, skal du finde sportssektionen på nye expekt, da det er her, at alle odds på de forskellige sportsgrene befinder sig.

Elitloppet er placeret under “Trav”, som du kan finde, hvis du klikker på “Mere” i menuen under sport. Der er fem sportsgrene fremme på forhånd, men hvis du klikker på “Mere”, dukker der en menu op med de resterende sportsgrene. Derefter skal du scrolle ned til “Trav”, hvor nye expekts Elitloppet odds er at finde.

Live Betting på Elitloppet hos nye expekt

Når Elitloppet først er i gang, er det ikke sikkert, at nye expekt tilbyder live odds på løbet, da det går så stærkt, at det ikke er en nem sportsgren at sætte live spil på.

Du kan eventuelt skrive til kundeservice for at høre, om der vil komme live betting på Elitloppet. Husk dog på, at selvom live betting kan være interessant, er det meget vigtigt, at du spiller ansvarligt, hvis du spiller. Det betyder, at du kun skal spille for midler, som du har råd til at miste. Sæt også gerne nogle indbetalingsgrænser op for dig selv, som du finder passende.

Hvis du har problemer med spil, skal du søge hjælp. Du kan bl.a. udelukke dig selv fra at spille på ROFUS.nu.

Elitloppet betting på Mobilen hos nye expekt

Nye expekt har en mobilversion af platformen, og det betyder, at du har mulighed for at placere et Elitloppet odds via din mobil.

Mobilversionen af nye expekt minder om computerversionen, og det er nøjagtigt det samme spiludvalg på de to versioner.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.