Trav odds - stort spiludvalg på trav hos nye expekt

Travsport er en form for hestevæddeløb, hvor hestene galoperer rundt om banen med en kusk siddende på en såkaldt sulky, som er spændt efter hesten. Hvis du har interesse i at spille på trav, tilbyder nye expekt et bredt udvalg af spilmuligheder inden for den populære hestesportsgren.

Selvom travsport måske ikke er den mest kendte sportsgren inden for sportsvæddemål, er der gode spilmuligheder på sporten hos nye expekt, hvor du finder et imponerende udvalg af betting på trav.

Denne online guide om betting trav odds vil præsentere dig for nogle af de forskellige typer af spil, du kan finde på travløb hos nye expekt.

Trav betting på nye expekt

For at finde nye expekts odds på trav, skal du finde hen til sportssektionen på hjemmesiden og derefter vælge trav. Det er nemlig ikke sikkert, at trav er synligt blandt de fem sportsgrene, der viser sig på sportssiden på forhånd. Forholder det sig sådan, skal du klikke på “Mere” og scrolle ned til T og finde “Trav”.

Når du er inde på nye expekts udbud af trav odds, vil du blive mødt af de aktuelle spilmuligheder, som nye expekt tilbyder inden for trav. Det kan variere fra løb til løb, hvor mange spilmuligheder, som du har.

Trav odds på nye expekt

Nye expekt byder på flere forskellige spilmuligheder inden for betting trav, og herunder kan du finde nogle eksempler på de trav odds, som du kan forvente at opleve på nye expekt.

  • Vinderen af løbet: Når det gælder trav betting på nye expekt, vil du kunne satse på den hest, der vinder et bestemt løb. Du vil finde odds på forskellige typer løb, både nationale og internationale. Særligt svenske travløb er populært hos nye expekt.
  • Placeringer: Ud over at spille på vinderen af løbet, har du også muligheden for at spille på, om en bestemt hest kommer i top-3 i løbet.
  • Head-to-Head (H2H): Nye expekt tilbyder også odds på de forskellige heste sat op mod hinanden i en H2H, som nye expekt vælger. Her kan du satse på resultatet mellem to udvalgte heste sat op mod hinanden. Du skal blot vælge den hest, som du tror, vil ende bedst placeret af de to heste.

Live betting på trav hos nye expekt

Hvis der er et travløb i gang, kan du som regel også forvente live odds på det hos nye expekt. Dette giver dig mulighed for at følge løbet i realtid, og så kan du vælge at placere et væddemål, mens begivenhederne udfolder sig, hvis du har lyst til det.

Det er vigtigt, at du udviser forsigtighed, når du spiller på live betting eller andre former for spil. Du skal spille ansvarligt og kun for penge, som du kan tåle at tabe.

Trav betting på mobilen hos nye expekt

Hvis du ønsker at prøve betting på trav, kan du også prøve det via din mobil, da nye expekt har en glimrende mobilversion, som byder på det samme indhold, som du måske kender fra computeren. Husk dog som nævnt altid at spille ansvarligt og kun satse beløb, du er villig til at tabe.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.