Australian Open tennis odds - gode spilmuligheder på nye expekt

Hvis du kan lide tennis og Australian Open, findes der mange spilmuligheder at finde på nye expekt, som du kan læse mere om i teksten her.

Australian Open i tennis er årets første Grand Slam, og den spilles hvert år i januar i storbyen Melbourne. Store tennisspillere gennem tiden har vundet turneringen på både kvinde- og herresiden. Caroline Wozniacki vandt eksempelvis Australian Open i 2018.

Hos nye expekt kan du forvente masser af spilmuligheder på Australian Open, og det gælder både kvinde- og herreturneringen. I denne guide kan du læse om nogle af de spiltyper, du kan finde på nye expekt.

Australian Open tennis odds på nye expekt

I det følgende afsnit kan du læse om nogle af de spilmuligheder, som du kan forvente at se på Australian Open hos nye expekt.

  • Kampvinder: Her kan du spille på, hvilken af tennisspillerne der vinder en given kamp fra Australian Open.
  • Turneringsvinder: På nye expekt er der naturligvis også odds på vinderen af turneringen. Det vil sige, at du kan spille på, hvem der vinder Australian Open, og det kan du på både kvinde- og herreturneringen.
  • Antal sæt: Du kan også spille på antallet af sæt i kampe fra Australian Open. I en herrekamp ved Australian Open spilles der bedst af 5 sæt, så her kan du spille på over/under 3,5 sæt.
  • Antal partier: Nye expekt har også odds på, hvor mange partier der kommer i en kamp fra Australian Open. Over/under-linjerne kan variere fra kamp til kamp.

Ovenstående er blot fire eksempler på spilmuligheder, som nye expekt har at tilbyde på Australian Open. Du kan også spille på, om en spiller vinder et sæt i kampen osv.

Australian Open tennis betting på nye expekt

Hvis du godt kunne tænke dig at finde Australian Open odds hos nye expekt, skal du klikke forbi sportssektionen på sitet. Hvis du har problemer med at finde det, skal du kigge efter “Sports” i topmenuen. Når du har klikket her, skal du gå ind under “Tennis”, da det er her, at nye expekts Australian Open odds er. Hvis der er lang tid til, at turneringen begynder, kan det være, at der ikke er odds på turneringen endnu.

Australian Open live betting på nye expekt

Når det kommer til live betting på Australian Open hos nye expekt, vil du næppe være skuffet over udvalget af spil, da du kan finde live odds på alle kampe på turneringen. Live betting på nye expekt kan du bruge både via din computer eller på din mobiltelefon eller tablet.

Australian Open betting på mobilen hos nye expekt

Nye expekt har en glimrende mobilversion, som du kan bruge via din browser på din smartphone. Her vil du hurtigt kunne se, at det er det samme design som på computeren, og det er også det samme spiludvalg, du får på mobilversionen af nye expekt.

Hvis du spiller på din mobil eller på en hvilken som helst anden enhed, er det meget vigtigt, at du spiller med omtanke imens. Du skal kun spille for penge, som du kan tåle at tabe.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.