Rugby Union odds - Rugby Union betting hos nye expekt

Rugby Union er ikke populær i Danmark, men det er en elsket sport mange andre steder i verden, herunder Wales, New Zealand, England, Sydafrika, Frankrig, Australien og mange flere lande.

På nye expekt kan du udforske en række spilmuligheder på Rugby Union, men du skal altid spille ansvarligt, hvis du vælger at placere bets på det eller en anden sport.

Denne korte online Rugby Union odds guide giver dig et overblik over nogle af de Rugby Union betting muligheder, du har hos nye expekt.

Rugby Union odds på nye expekt

I det her afsnit kan du læse om lidt af det spiludvalg, der er inden for Rugby Union betting hos nye expekt.

  • Kampvinder: I Rugby Union kan du også spille på, hvilket hold der vinder kampen. Du kender sikkert også den spilmulighed fra andre sportsgrene som tennis, fodbold, badminton osv.
  • Handicapspil: Nye expekt tilbyder også handicapspil på Rugby Union-kampe. Handicapspil indebærer at justere styrkeforskellen for at give det svagere hold en fordel og favoritterne i kampen en ulempe. F.eks. kan en favorit i en på papiret tæt kamp få et handicap på -1,5, mens underdoggen kan få et handicap på +1,5.
  • Halvleg/fuldtid: Hos nye expekt finder du også odds på halvleg/fuldtid på Rugby Union. Hvis du har erfaring med fodbold odds, ved du måske også, at det er et marked, der er på fodbold, og det fungerer på samme måde på Rugby Union.
  • Kampens begivenheder: Hos nye expekt er der også et marked for begivenheder i kampene i Rugby Union. Her kan du spille på, om et af holdene vinder begge halvlege, hvilken halvleg der har den højeste score osv. Find også odds på første hold til at score og sidste hold til at score.

Udvalget af Rugby Union-markeder hos nye expekt er bredt, og du kan udforske endnu flere muligheder end dem, der er nævnt her.

Rugby Union betting på nye expekt

Hvis du er interesseret i Rugby Union betting og vil udforske de tilgængelige odds på Rugby Union, bør du forbi sportssektionen på nye expekt.

På nye expekt finder du sportssiden placeret øverst til venstre. Klik på "Sports" og derefter på "Mere" for at udfolde menuen med sportsgrene. Her finder du "Rugby Union" blandt de tilgængelige sportsgrene.

Du skal scrolle en anelse ned, da de forskellige kategorier af sportsgrene er listet i alfabetisk rækkefølge.

Rugby Union live betting hos nye expekt

Nye expekt har også live betting på Rugby Union som spilmuligheder. Her kan du placere væddemål, mens en kamp i Rugby Union spilles.

Live betting er meget populært og giver dig mulighed for at analysere på kampens udvikling, og det kan være, at du finder et odds, du synes er interessant undervejs. Du skal dog huske at spille ansvarligt, hvis du spiller på live odds eller andre spiltyper.

Rugby Union betting på mobilen hos nye expekt

Hvis du ønsker at bette på Rugby Union på din mobil, kan du også det hos nye expekt, og det kan gøres via mobilversionen af nye expekt.

Uanset om du bruger din computer eller din mobil, har du muligheden for at placere et Rugby Union bet hos nye expekt.


Vores Partnere
ManchesterCity
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.