Rugby League odds - odds på Rugby League hos nye expekt

Rugby League er især populær i lande som Australien, New Zealand, England osv.

I Danmark er Rugby League ikke særlig kendt, men på nye expekt kan du finde et bredt spiludvalg på Rugby League. Denne korte guide giver dig et overblik over Rugby League betting hos nye expekt og introducerer dig til de forskellige odds og markeder, som du kan udforske.

Rugby League odds på nye expekt

Dette afsnit præsenterer nogle af de forskellige spilmuligheder inden for Rugby League betting hos nye expekt.

  • Kampvinder: Den mest almindelige form for Rugby League betting handler om at forudsige, hvilket hold der vinder kampen. Dette marked er også kendt i betting på mange andre sportsgrene.
  • Handicapspil: Handicapspil på Rugby League-kampe vil også være tilgængelige på nye expekt. Handicapspil betyder, at der tilføjes en fordel til underdoggen og en ulempe til favoritholdet. For eksempel kan en handicaplinje i Rugby League være på -7,5 på favoritten og +7,5 på underdoggen. På den måde kan du også få et højere odds på favoritten i kampen, hvis du tror på, at de vinder stort.
  • Halvlegsspil: Du kan satse på, hvem der vinder første halvleg i en Rugby League-kamp.

Du kan også spille på andre Rugby League-markeder på nye expekt end de nævnt ovenfor.

Rugby League betting på nye expekt

Hvis du har interesse for Rugby League, og du gerne vil finde nye expekts odds på Rugby League, skal du for det første besøge sportssiden på nye expekt.

Sportssiden finder du øverst til venstre på hjemmesiden. Tryk ind på “Sports” og tryk derefter på “Mere”, hvor du kan finde Rugby League under “R”, da det står i alfabetisk rækkefølge på nye expekt.

Her kan du så udforske det aktuelle udvalg af Rugby League betting på nye expekt.

Rugby League betting på mobilen hos nye expekt

Hvis du ønsker at prøve dig af med Rugby League betting, når du er på farten, er det også muligt at gøre det hos nye expekt. Det kan du nemlig gøre via deres mobile platform.

Den mobile version er brugervenlig og nem at navigere rundt i. Den giver dig også adgang til nøjagtigt de samme spilmuligheder, som hvis du er logget på på din computer.

Uanset om du benytter din smartphone eller computer, kan du placere væddemål på Rugby League kampe, men du skal huske at spille ansvarligt og kun satse for penge, du kan tåle at tabe.

Rugby League live betting hos nye expekt

Nye expekt tilbyder også live betting på Rugby League, hvor du kan placere væddemål i realtid under en kamp i Rugby League.

Live betting giver dig mulighed for at reagere på ændringer i kampen, og du kan placere et live spil på kampen, hvis du har spottet værdi i et spil, men der er ingen garanti for, at du vinder i betting på Rugby League.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.