Rugby australsk odds - udvalget på australsk rugby hos nye expekt

Australsk rugby er en populær sportsgren i Australien og andre dele af verden. I Danmark er den ikke populær, men på nye expekt kan du finde masser af spilmuligheder på australsk rugby.

I den her guide kan du læse om australsk rugby betting hos nye expekt, og du kan læse om, hvilke forskellige odds på australsk rugby, du kan finde hos nye expekt.

Australsk rugby betting på nye expekt

Hvis du er fan af australsk rugby, og du ønsker at placere væddemål på kampe og begivenheder fra sportsgrenen, skal du starte med at besøge sportssiden på nye expekts platform.

På nye expekt finder du sportssiden placeret øverst til venstre. Når du har klikket her, skal du trykke på “Mere”, hvor australsk rugby hurtigt dukker op. På nye expekt hedder det “Australian Rules”, så det er det, du skal klikke på, hvis du vil finde nye expekts udvalg af spil på australsk rugby.

Australsk rugby odds på nye expekt

I det her afsnit kan du læse om nogle af de forskellige rugby australsk odds, som du kan finde på nye expekt.

  • Kampvinder: Det mest almindelige inden for odds på rugby i australsk form handler om at forudsige, hvem af de to hold der vinder kampen. Dette er kendt som markedet på kampvinder, og det kender du garanteret også fra fodbold, tennis, håndbold og mange andre sportsgrene.
  • Handicapspil: Du kan også finde handicapspil på australsk rugby hos nye expekt. Det betyder, at det svagere hold får et positivt fortegn som fx +2,5. Favoritholdet vil i den linje så få -2,5 i handicap, hvilket betyder, at de skal vinde kampen med minimum 3 point, før de kan overkomme handicappet.
  • Total antal point: Her kan du satse på, hvor mange point der kommer i kampen af begge hold tilsammen.
  • Spil på quarters: Du kan også finde spil på alle de fire quarters i en kamp i australsk rugby hos nye expekt. For eksempel kan du placere et bet på, at ét af holdene vinder første quarter osv.

Du kan endda finde flere spilmuligheder på australsk rugby end de her fire eksempler.

Australsk rugby betting på mobilen hos nye expekt

Hvis du ønsker at prøve at spille på australsk rugby, kan du også gøre det via den mobile platform hos nye expekt. Den mobile version er nem at bruge, og den ligner computerversionen. Du har også adgang til det samme indhold som på din computer.

Du kan bruge din mobiltelefon til at placere væddemål på kampe fra australsk rugby, hvis du har lyst til det. Du skal dog huske at spille ansvarligt, hvis du gør det.

Australsk rugby live betting hos nye expekt

Nye expekt tilbyder også live betting på australsk rugby, hvor du kan spille på begivenheden i realtid.

Live betting giver dig dermed mulighed for at følge udviklingen i kampen, og du kan måske den vej igennem finde et værdispil i kampen undervejs. Der er dog ingen garanti for gevinst i betting, så husk at spille med omtanke.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.