Roning odds - spilmulighederne på roning hos nye expekt

Danmark har i løbet af historien høstet stor anerkendelse inden for rosporten. Du husker måske guldfirerens succes ved OL i 1996, 2004 og 2008, hvor det blev til dansk guld. Den danske letvægtsfirer har også vundet både sølv og bronze ved OL.

I denne korte guide kan du læse om de spilmuligheder, du vil kunne forvente på nye expekt.

Roning betting på nye expekt

Det kan med det samme siges, at der er mange flere spilmuligheder på andre sportsgrene end roning hos nye expekt. Spiludvalget er ikke stort, men det kommer også an på, hvornår i sæsonen du eventuelt undersøger odds.

Hvis du gerne vil spille på roning hos nye expekt, skal du være minimum 18 år gammel og have bopæl i Danmark. Kan du sætte flueben ud for disse to, kan du spille på roning hos nye expekt.

Du finder oddsene for roning på sportssiden. Her er der på forhånd fem synlige sportsgrene, og hvis roning ikke er i top-5, kan du klikke på “Mere”, hvorefter en menu med flere sportsgrene foldes ud. Scroll ned til “R” og find kategorien for roning, og klikker du her, bliver du præsenteret for aktuelle odds på roning på nye expekt.

Roning odds hos nye expekt

Herunder kan du læse om nogle af de spilmuligheder, der er på roning hos nye expekt.

  • Vinder af løbet: Her kan du satse på, hvem der vinder et givent løb eller konkurrence i roning.
  • Top 3: På nogle løb hos nye expekt kan det være, at der er odds på, hvem der slutter i top 3 i løbet.

Husk, at tilgængeligheden af spilmulighederne på roning kan variere, og hvis der fx er et VM eller OL på trapperne, kan du forvente, at der vil være mange flere odds på roning, end når sæsonen ligger stille.

Roning betting på mobilen hos nye expekt

Hvis du gerne vil spille på roning hos nye expekt, så kan du bruge din mobil, hvis du har adgang til internettet.

Spiludvalget på mobilen er nøjagtigt det samme, som hvis du er logget på nye expekt via din computer. Du skal bruge din internetbrowser for at kunne bruge nye expekt på mobilen.

Live betting på roning på nye expekt

Der er ikke de store muligheder for live betting på roning hos nye expekt, men hvis der er en stor konkurrence i gang, er sandsynligheden for live spil større.

Nye expekts live odds finder du i sportssektionen, og det er selvfølgelig kun muligt med live betting på roning, hvis en konkurrence er i gang.

Andre sportsgrene at spille på

Nye expekt har mange forskellige sportsgrene, du kan spille. Hvis du er mere til fodbold, er der et stort udvalg af odds på de store ligaer i Europa og meget andet.

Sportsgrene som tennis, håndbold, motorsport, ishockey, basketball, e-sport, badminton og baseball er der bl.a. også odds på hos nye expekt.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.