Lacrosse odds - lille spiludvalg på lacrosse hos nye expekt

Det er nok de færreste danskere, der fyldestgørende kan redegøre for, hvad lacrosse er for en sportsgren, og hvad det går ud på.

Lacrosse er et boldspil, hvor hver spiller på banen er udstyret med en stang. Sporten nyder især stor popularitet i Nordamerika, og USA og Canada er da også de to nationer, der historisk har haft størst succes ved VM i lacrosse.

På nye expekt er spiludvalget på lacrosse ikke stort, men der er alligevel odds på lacrosse hos nye expekt, og du kan læse mere om det i denne guide.

Lacrosse betting på nye expekt

Hvis du er interesseret i sports betting og lacrosse, så er udvalget af bettingmuligheder begrænset hos nye expekt. Det betyder dog ikke, at der slet ingen spilmuligheder er, for det er der.

Du finder nye expekts lacrosse odds via sportskategorien på sitet. Lacrosse er ikke populært i Danmark, så det er ikke sikkert, at sporten er blandt de fem fremhævede sportsgrene.

Hvis du klikker på “Mere”, kan du finde nye expekts odds på lacrosse ved at scrolle ned til “L”, hvor lacrosse-kategorien er placeret. Klikker du her, vil du finde de tilgængelige lacrosse odds.

Lacrosse odds hos nye expekt

Hos nye expekt kan du forvente, at der er odds på National Lacrosse League, der forkortes NLL. Ligaen blev grundlagt i 1986 og er en populær liga, der består af de 15 bedste nordamerikanske hold. Den første udgave af National Lacrosse League blev spillet i 1987, og den vandt Baltimore Thunder, der i dag hedder Colorado Mammoth.

Nedenfor kan du se, hvilke muligheder der kan være af odds på lacrosse hos nye expekt.

Vinder af kampen: Her kan du spille på udfaldet af en lacrossekamp. Du kan fx spille på sejr til hjemme- eller udeholdet. Vinder af NLL: Nye expekt tilbyder odds på, hvem der vinder National Lacrosse League.

Vær opmærksom på, at spiludbuddet kan variere, og at der kan være færre eller flere spilmuligheder. Lacrosse betting på mobilen hos nye expekt Hvis du ejer en smartphone og har adgang til internettet, kan du bruge nye expekts mobile version til lacrosse betting, hvis du er minimum 18 år gammel.

Nye expekts mobilplatform byder på samme spilindhold, som du finder på computeren.

Live betting på lacrosse ved nye expekt

Lad det være sagt med det samme: Du finder langt flere spilmuligheder live på eksempelvis fodbold og tennis end på lacrosse hos nye expekt. Spiludvalget på lacrosse er begrænset, og det gør sig også gældende på live betting.

Du kan holde øje med nye expekts live odds-sektion for at se, om der er aktuelle lacrosse livebetting-muligheder.

Andre sportsgrene at spille på

Det kan godt være, at spiludvalget på lacrosse ikke er prangende, men nye expekt udbyder en masse spilmuligheder på sportsgrene som eksempelvis fodbold, tennis, håndbold, snooker, trav, skak, rugby league og en masse andet.


Vores Partnere
ManchesterCity

Manchester City FC

3F Superliga

3F Superliga


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.