EM i herrehåndbold odds - mange odds på EM herrehåndbold hos nye expekt

I Danmark er håndbold en stor sportsgren, og når herrerne eller kvinderne hvert andet år spiller EM, er det med et stort dansk publikum i ryggen, og det gælder både i håndboldhallen og foran skærmene i stuerne i de danske hjem. Den store håndboldinteresse så vi senest i december måned, da kvinderne var i aktion ved VM-slutrunden, og nu gælder det altså herrerne, som skal spille EM.

Hos nye expekt kan du forvente et stort udbud af odds på herrernes EM i håndbold, og det kan du læse meget mere om i denne guide.

EM i herrehåndbold betting hos nye expekt

Herrernes EM i håndbold løber som regel af stablen i januar, mens kvinderne spiller slutrunde i december. Derfor skal du heller ikke regne med, at der er odds på EM i herrehåndbold om sommeren, da det kan være, at de først er tilgængelige kort før turneringsstarten.

Men hvis du godt kunne tænke dig at finde nye expekts spiludvalg på EM i herrehåndbold, så skal du ind på sitets sportssektion, som du finder i topmenuen. “Sports” står der med store bogstaver, og det er placeret ved siden af nye expekt-logoet.

Når du har klikket dig ind her, skal du vælge “Håndbold”. På nye expekt er der på forhånd fem synlige sportsgrene, og hvis håndbold ikke er iblandt, skal du blot klikke på “Mere”, og så udfoldes en menu med mange sportsgrene.

I denne menu skal du bare scrolle ned til ‘H’, hvor håndboldkategorien befinder sig.

EM i herrehåndbold odds på nye expekt

Som nævnt skal du ikke forvente, at du kan finde odds håndbold-EM for herrer allerede flere måneder før slutrundens begyndelse.

Når odds på slutrunden er ude, kan du forvente, at der er en masse forskellige spilmuligheder på EM i herrehåndbold hos nye expekt, og du kan se en håndfuld af dem nedenfor.

  • Vinder af kampen: Hvis du før har prøvet at spille på en sportskamp, så kender du sikkert til den her spilmulighed. Hvis ikke du kender til det, så er det et spil på udfaldet af kampen. 1-tallet står for en sejr til hjemmeholdet, X er for uafgjort, og 2-tallet er et spil på udeholdet i den respektive kamp. Under en EM-slutrunde i herrehåndbold er hjemme- og udehold dog ikke så afgørende som normalt, da det ikke er givet, at det hold, der er markeret som hjemmehold, også spiller på hjemmebane. Hvis for eksempel kampen står mellem Schweiz og Østrig, men kampen foregår i Danmark, er der ingen hjemmebanefordel, som der ville være, hvis kampen blev spillet i en schweizisk by. EM-slutrunden spilles denne gang i Tyskland.
  • Vinder af turneringen: Før turneringsstart og under EM i herrehåndbold kan du finde odds på vinderen af EM, og du vil kunne forvente, at der er vinderodds hele vejen gennem slutrunden.
  • Antal mål: Håndbold er en sportsgren med mange mål, og antallet af mål i en kamp fra EM i herrehåndbold er også en spilmulighed hos nye expekt. Et eksempel på en over/under-linje på en EM-kamp i herrehåndbold er over/under 57,5 mål.
  • Halvlegsspil: På nye expekt finder du også spil på udfaldet af første halvleg. Der er blandt andet også spilmuligheder på antallet af mål i første halvleg.
  • Dobbeltchance: En dobbeltchance betyder, at du garderer for to ud af tre tegn. Det vil sige fx 1X, 12 eller X2. Hvis du har spillet på 1X, vinder du en gevinst, hvis kampen ender med en hjemmesejr eller uafgjort.

Ovenstående er blot et lille udvalg af de spilmuligheder, der er på nye expekt ved EM i herrehåndbold.

EM i herrehåndbold betting på mobilen hos nye expekt

Er du indehaver af en smartphone, så kan du bruge nye expekts mobile platform til at spille på EM i herrehåndbold. Du skal selvfølgelig også være minimum 18 år og bo i Danmark, før du kan spille.

På nye expekts mobilversion har du adgang til samme spiludvalg, så du misser ikke noget ved at bruge nye expekt på mobilen i stedet for computeren.

EM i herrehåndbold live betting på nye expekt

Nye expekt byder også på et bredt udvalg af live betting på EM i herrehåndbold, hvor flere af de ovenstående spilmuligheder er tilgængelige, såsom udfaldet af kampen, antal mål osv.

Hvis du gerne vil finde nye expekts sektion for live odds, så er de inde på sportssektionen, hvor de står i menuen ude til venstre, hvor der står “Live nu”.

Sådan bliver turneringen spillet

EM i herrehåndbold starter ud med et gruppespil på seks grupper med fire nationer i hver. To hold går videre til mellemrunden, og nummer tre og fire i gruppen er ude af EM.

Mellemrunden består af to grupper med seks hold i hver, og her avancerer top-2 i de to grupper til semifinalerne. Nummer tre i de to grupper skal spille en kamp om 5.-pladsen i turneringen.

Semifinalerne spilles over én kamp, og de to vindere af semifinalen går selvfølgelig videre til EM-finalen. De to tabende hold skal ud i en bronzekamp. Efter turneringen bliver et All Star-hold udvalgt, hvor turneringens bedste spillere på de forskellige positioner bliver hyldet. Der kåres også en MVP her. MVP står for “Most Valuable Player", og det er altså en kåring af turneringens mest værdifulde spiller.

Andre sportsgrene at spille på

Nye expekt byder også på mange andre odds på håndbold. Fx kan du også forvente et stort udbud af spil på kvindernes slutrunder, Champions League, den danske liga og meget andet.

Hos nye expekt finder du også spilmuligheder på andre sportsgrene som fodbold, tennis, baseball, basketball, ishockey og en hel del andet.

Hvis du vælger at spille på EM i herrehåndbold eller andet på nye expekt, så husk at spille med omtanke. Det betyder, at du kun skal spille for beløb, som du kan tåle at tabe. Du kan også sætte stramme indbetalingsgrænser op for dig selv, men hvis du har spilproblemer kan du også melde dig i ROFUS, og gør du det, vil du ikke kunne spille online hos licenserede bookmakere.


Vores Partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.