Håndbold herre betting - stort spiludbud hos nye expekt

Den danske herreliga i håndbold er en af de bedre håndboldligaer i verden, og der er mange profiler i den danske herrehåndboldliga.

Hos nye expekt kan du forvente et stort spiludvalg på den danske liga, hvor nogle af de bedste hold historisk set er Aalborg Håndbold, GOG, Skjern Håndbold og KIF Kolding.

I denne betting guide om den danske herrehåndbold liga kan du blive klogere på, hvilke spilmuligheder du har på nye expekt.

Håndbold herre betting hos nye expekt

Hvis du godt kunne tænke dig at finde odds på den danske herrehåndboldliga hos nye expekt, skal du starte med at klikke på sportssektionen på hjemmesiden.

Det er der, hvor der står "Sports". Når du er inde på sportssiden, skal du lede efter "Håndbold". Det er ikke sikkert, at det på forhånd er synligt blandt de fem sportsgrene, der er i menuen. Hvis det er tilfældet, skal du bare klikke på “Mere”, hvor en menu med flere sportsgrene foldes ud.

Derefter skal du scrolle ned og finde håndbold som sportsgren, da det er her, at du finde odds på den danske herrehåndboldliga.

Håndbold herreligaen odds hos nye expekt

Nye expekt tilbyder et bredt udvalg af spiltyper og spilmuligheder på den danske herrehåndboldliga. Du kan her læse nogle eksempler på væddemålstyper, du kan opleve hos nye expekt.

  • Vinderen af kampen: Du kan spille på udfaldet af individuelle kampe i den danske liga i herrehåndbold.
  • Vinderen af ligaen: Inden eller i løbet af sæsonen kan du også spille på, hvilket hold der ender med det danske mesterskab i herrehåndbold. Du vil kunne finde odds på den danske mester gennem hele sæsonen.
  • Antal mål: Der scores mange mål i en håndboldkamp, og hos nye expekt kan du forvente, at du kan spille på, hvor mange mål der kommer i kampene fra den danske liga i herrehåndbold. En over/under-linje på mål i en håndboldkamp kan fx være på over/under 56,5 mål.

Disse tre spiltyper er blot nogle få eksempler på de spilmuligheder, du kan forvente, hvis du gerne vil prøve håndbold herre betting på nye expekt.

Håndbold herreligaen odds på mobilen hos nye expekt

Hvis du er på farten, og du gerne vil sætte et væddemål på den danske herrehåndboldliga, kan du bruge nye expekts mobilversion til det.

Mobilversion er nem at bruge, og du har adgang til det samme spiludbud på mobilversionen, som du har på computer versionen.

Live betting på herrehåndboldligaen hos nye expekt

Når der er kampe i gang fra den danske liga i herrehåndbold, kan du for det meste forvente, at nye expekt tilbyder live odds på det.

Hvis du vælger at sætte et live spil eller en anden form for væddemål, er det meget vigtigt, at du husker at spille med omtanke. Du skal derfor kun spille for midler, som du har råd til at miste.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.