Golf betting - stort udbud af odds på golf på nye expekt

Golf er en sportsgren, som hører til blandt de mest populære sportsgrene i verden, og på nye expekt er golf naturligvis også populært. Det ses blandt andet i det spiludvalg, der er at finde på golf.

I denne golf betting guide kan du læse lidt om odds, live betting og så videre, som du vil kunne opleve hos nye expekt.

Golf betting på nye expekt

Hvis du gerne vil sætte et golf-væddemål på nye expekt, skal du først og fremmest logge ind på nye expekt. Derefter skal du gå til sportssiden og finde sektionen for golf. Det er ikke sikkert, at golf er synligt blandt de fem sportsgrene, der er fremme, når du trykker på sportssiden, men du kan hurtigt og nemt finde golf.

Det gør du nemlig ved at trykke på “Mere”, og så scroller du ellers bare ned, indtil du har fundet “Golf”. Når du har klikket her, vil de mest aktuelle golf odds på nye expekt dukke op.

På nye expekt kan du bl.a. forvente golf betting odds fra de store majors, der spilles fire af om året. I april spilles Masters, i maj spilles PGA Championship, i juni finder U.S. Open sted, og The Open Championship runder majorsæsonen af i løbet af juli.

Golf odds på nye expekt

Hos nye expekt er golf som sagt populært, og det kan også ses på spiludvalget. Dog er spiludvalget størst, når store golfturneringer enten er i gang eller tæt på start. I det her afsnit kan du læse mere om, hvilke spilmuligheder der er på golf hos nye expekt.

  • Turneringsvinder: Her kan du spille på, hvilken golfspiller der vinder en given turnering. Det er ikke alle turneringer, hvor du kan finde vinderodds, men på de største turneringer vil du kunne finde vinderodds.
  • Omgangsspil: Du vil også kunne få odds på, hvilken golfspiller der formår at lave den bedste score i 1. runde af en turnering eller lignende.

Der kan være flere odds at finde på golf end disse to eksempler på nye expekt, men det afhænger af turneringens størrelse. Majorturneringerne spilles fra april-juli, og her vil der være flere odds på golf end normalt. Når der er Ryder Cup i september, kan du også forvente mange golf muligheder for betting på nye expekt.

Golf på mobilen på nye expekt

Du har adgang til det præcis samme indhold på nye expekts mobilversion, som du har på computeren. Det er en fordel for dig som spiller, da det gør det nemt og hurtigt for dig potentielt at placere et bet, hvis du har fundet et værdifuldt spil.

Du skal dog huske at spille ansvarligt, når du spiller. Du skal derfor ikke spille for penge, som du ikke har råd til at miste.

Golf live betting på nye expekt

Golf er ikke den sportsgren, hvor der er lige så mulighed for live betting som på mere populære sportsgrene som eksempelvis fodbold, så du skal på ingen måde regne med at kunne finde lige så mange golf live betting odds som på fx fodbold, for der er slet ikke de samme spilmuligheder live på golf.

Du har adgang til live betting på nye expekt, hvis du er logget på enten via din computer, mobil eller tablet.


Vores Partnere
ManchesterCity
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.