Fodbold damer VM odds - en guide til betting hos nye expekt

Kvindefodboldens popularitet har vokset sig stor de seneste år, og hos nye expekt er kvindefodbold også populært, hvilket kommer til udtryk i de mange odds på VM i fodbold for damer.

I den her guide kan du blive klogere på nogle af de mange fodbold odds på dame VM, der er at finde på nye expekt.

Fodbold damer VM betting hos nye expekt

Som skrevet ovenfor er VM i kvindefodbold populært hos denne platform, og du vil kunne forvente en lang række spilmuligheder op til slutrunden, og mens den er i gang.

Der er VM fodbold for damer hvert fjerde år, ligesom der er VM hvert fjerde år for herrerne. Herrernes slutrunder spilles i lige år, mens kvindernes slutrunder spilles i ulige år.

Når der kun er VM hvert fjerde år, er det klart, at der ikke er mulighed for betting på VM fodbold for damer så længe ad gangen. Op til og under VM for kvinder vil du kunne finde en masse spilmuligheder på slutrunden, og du finder dem ved at klikke på “Fodbold”, som du finder på sportssiden. Hvis der er VM odds på kvindefodbold, er det her, du kan finde dem. Du kan endnu hurtigere finde betting mulighederne på fodbold VM for damer ved at søge efter dem.

Nye expekts søgefunktion finder du lige under sportsgrenene på sportssiden, hvor der står “Find events eller ligaer…”

Fodbold damer VM odds på nye expekt

I det her afsnit kan du læse om nogle af de odds på VM for kvinder, som du vil kunne møde:

  • Vinderodds: Du finder odds på, hvilken nation der vinder trofæet ved fodbold VM for damer.
  • Kampodds: Du vil også kunne finde odds på alle kampene ved VM fodbold for damer. Det er det klassiske 1X2-udfald, hvor X-tegnet står for uafgjort osv.
  • Over/under: I fodbold er der mange spilmuligheder på mål i kampene, og det er der også ved en VM-slutrunde i fodbold for damer. En linje på mål kan være over/under 2,5 mål.
  • Topscorer ved VM: Hos nye expekt kan du også få odds på, hvilken spiller der bliver topscorer i turneringen.

Der er i øvrigt langt flere spilmuligheder på kvindernes VM i fodbold hos nye expekt end de fire eksempler her. Du kan f.eks. også spille på, om begge hold scorer i kampen, antallet af hjørnespark osv.

Fodbold damer VM betting på mobilen på nye expekt

Der er rig mulighed for betting på mobilen ved damernes VM-slutrunde i fodbold hos nye expekt. Den tilgængelige mobilversion er nem at bruge, og du har det samme spiludvalg her, som du har på computeren.

Du skal altid huske at spille ansvarligt, uanset om du spiller på din mobil, computer eller tablet.

VM i kvindefodbold live betting på nye expekt

Nye expekt har også en masse muligheder for live betting på VM i fodbold for damer. Når en VM-kamp er i gang, kan du være sikker på, at der er liveodds på den hos nye expekt. Du kan også foretage live betting hos nye expekt på din computer, mobil eller tablet.


Vores Partnere
ManchesterCity
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.