Frankrigs fodboldlandshold - stort udbud af odds hos nye expekt

Hos nye expekt finder du en masse spilmuligheder. Du kan blandt andet forvente, at der er odds på Frankrigs landskampe i fodbold, og det gælder for både herrernes og kvindernes kampe.

Frankrig er en af de største nationer i fodboldverdenen, og det er de blandt andet, fordi de har vundet alt, der er værd at vinde. Det franske herrelandshold har vundet både VM- og EM-guld, og de har også vundet Nations League og Confederations Cup m.m.

Det kvindelige franske fodboldlandshold har ikke vundet noget i skrivende stund, men det franske kvindelandshold hører stadig til i verdenseliten.

Det franske fodboldforbund (FFF) blev først grundlagt i april 1919, men længe før fodboldforbundets grundlæggelse spillede de franske herrer deres første landskamp, og den kamp kan du læse lidt om længere nede.

Hvilke turneringer spiller de med i?

Som andre europæiske nationer spiller Frankrig med i europæiske kvalifikationsturneringer om at kvalificere sig til EM og VM. Der er EM og VM hvert fjerde år, og for at komme med til slutrunder skal man selvfølgelig kvalificere sig, medmindre man er værtsnation.

Både Frankrigs kvinde- og herrelandshold er så dygtige hold, at det er mange år siden, at de senest har misset en slutrunde.

Begge franske landshold spiller også med i Nations League, der er en turnering arrangeret af UEFA.

Frankrigs herrelandshold i fodbold

Frankrigs første landskamp blev spillet i maj 1904 mod Belgien i den belgiske by Uccle, og det blev en målrig debut for Frankrigs fodboldlandshold. Kampen var i øvrigt også Belgiens første i historien, og opgøret endte 3-3.

Fire år senere led Frankrigs fodboldlandshold sit største nederlag i historien, da de tabte med hele 1-17 til Danmark i en kamp i London.

Den største franske sejr i historien kom i EM-kvalifikationskampen mod Gibraltar i november 2023, hvor Frankrig vandt med 14-0.

Frankrigs herrelandshold har som nævnt vundet alt, hvad der er værd at vinde, og herunder kan du se en liste over fem af de største kampe i fransk landsholdshistorie.


Kamp og turneringResultat
Frankrig - Spanien, EM-finale 19842-0 til Frankrig.
Frankrig - Brasilien, VM-finale 19983-0 til Frankrig.
Frankrig - Italien, EM-finale 20002-1 til Frankrig. Trezeguet scorede et “Golden Goal”, der afgjorde finalen.
Frankrig - Italien, VM-finale 20184-2 til Frankrig.
Argentina - Frankrig, VM-finale 20223-3. Argentina vandt med 4-2 efter straffesparkskonkurrence

I 1984 var Michel Platini den store stjerne, og i 1998 var Zinedine Zidane den største profil på det franske mandskab. Zidane var også med, da Frankrig vandt EM i 2000, og det samme var stjerner som Thierry Henry, Robert Pires, Patrick Vieira, Marcel Desailly, David Trezeguet, Lilian Thuram og mange andre.

Ved VM-triumfen i 2018 var Kylian Mbappé og Antoine Griezmann blandt Frankrigs store profiler, og det var de også ved VM i 2022.

Frankrigs kvindelandshold i fodbold

Det franske kvindelandshold spillede sin første kamp i april 1971, og det blev en succesoplevelse for de franske kvinder, der besejrede Holland med 4-0.

I 1992 led Frankrigs kvindelandshold et stort nederlag på 0-7 til Tyskland, og det er til dato deres største nederlag i historien.

Ligesom herrelandsholdet lyder kvindernes største sejr på 14-0, men i modsætning til herrerne har Frankrigs kvinder to gange formået at vinde 14-0. Det skete første gang mod Algeriet i 1998, og i 2013 skete det igen i en kamp mod Bulgarien.

Herunder kan du se fem af de største kampe, som det franske kvindelandshold har medvirket i, og som det kan ses, har de ikke vundet store trofæer som herrelandsholdet.


Kamp og turneringResultat
Frankrig - USA, VM-semifinale 20113-1 til USA
Frankrig - Danmark, EM-kvartfinale 20131-1. Danmark vandt 4-2 efter straffesparkskonkurrence.
Tyskland - Frankrig, VM-kvartfinale 20151-1. Tyskland vandt straffesparkskonkurrencen med 5-4.
Frankrig - USA, VM-kvartfinale 20192-1 til USA.
Tyskland - Frankrig, EM-semifinale 20222-1 til Tyskland.

Selvom Frankrig i skrivende stund ikke har vundet EM eller VM, har Frankrigs kvindelandshold haft mange store spillere, såsom kamprekordholder Sandrine Soubeyrand, Élise Bussaglia, Sonia Bompastor osv.

Da Frankrig var i EM-semifinalen i 2022 var det også med klassespillere som Wendie Renard, Kadidiatou Diani og Grace Geyoro. Eugénie Le Sommer var ikke med ved den slutrunde, men Le Sommer er et stort navn i fransk kvindefodbold, og hun er den mest scorende spiller i landsholdets historie. Betting på Frankrigs fodboldlandshold hos nye expekt Nye expekt tilbyder odds på Frankrigs landshold for herrer og kvinder. Har du på forhånd ikke en konto ved nye expekt, kan du oprette en konto, hvis du er minimum 18 år gammel og bor i Danmark.

Ved oprettelse af konto kan du få et velkomsttilbud på sport. Det er også i sportssektionen, at du finder odds på Frankrigs fodboldlandshold under “Fodbold”.

Her er nogle af de spilmuligheder, du kan forvente på begge franske fodboldlandshold hos nye expekt:

  • Kampvinder: Her kan du spille på kampens resultat. 1-tallet er et spil på hjemmeholdssejr, X er et spil på uafgjort, og spiller du 2-tallet, er det udeholdet, du satser på.
  • Antal mål: På Frankrigs fodboldlandskampe og andre fodboldkampe kan du spille på over/under antallet af mål. En linje på over/under kan f.eks. være på over/under 2,5 mål.
  • Turneringsvinder: Hvis Frankrig er med i en slutrunde, er der odds på dem som vinder af turneringen. Der vil selvfølgelig også være odds på de øvrige nationer.

FAQ

Har nye expekt odds på Frankrigs fodboldlandshold? Ja, nye expekt udbyder odds på både Frankrigs herre- og kvinde fodboldlandshold.

Kan jeg spille liveodds på det franske landshold i fodbold på nye expekt? Ja, er du fyldt 18 år og har bopæl i Danmark, er det muligt for dig at spille live på Frankrigs fodboldlandshold på nye expekt. Hvis du spiller liveodds eller andre former for spil, så husk at spille ansvarligt og kun for penge, som du har råd til at tabe.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.