Danmarks U19 fodboldlandshold - stort oddsudvalg på Danmark U19 hos nye expekt

Det danske U19-landshold består af spillere, der er enten 19 år eller under. Mange kendte danske fodboldspillere har optrådt for U19-landsholdet gennem tiden. I 1950 blev holdet stiftet som et U18-landshold, og først i 2001 blev det til et U19-landshold.

Før det skiftede navn til U19-landsholdet nåede spillere som Michael Laudrup, Allan Simonsen, Brian Laudrup, Preben Elkjær, Frank Arnesen, Jesper Olsen, Per Frimann, John Sivebæk, Klaus Berggreen, Flemming Povlsen, Martin Jørgensen, Jesper Grønkjær, Jon Dahl Tomasson, Jan Heintze, Dennis Rommedahl, Christian Eriksen og så videre at spille for ungdomslandsholdet, inden de senere hen alle gik hen og fik succes på det danske landshold.

Ligesom det er tilfældet med det danske A-landshold i fodbold, er det DBU, der står bag ungdomslandsholdene, der også tæller blandt andre U17-landsholdene for både drenge og piger.

Hvilke turneringer spiller de med i?

U19-landsholdet for både herrer og kvinder deltager i turneringer om at kvalificere sig til enten U19 EM eller U20 VM, men indtil nu er det aldrig lykkedes det danske U19-herrelandshold at kvalificere sig til hverken U19 EM eller U20 VM. Det er dog ofte lykkedes for holdet at kvalificere sig til UEFA Elite Round, der er sidste step på vejen mod kvalifikationen.

Da Danmark aldrig har kvalificeret sig til et U19 EM, har de heller aldrig haft muligheden for at deltage ved U20 VM, da man kun kan kvalificere sig til VM via EM.

Mens det hidtil ikke er blevet til de store resultater for det danske U19-herrelandshold, forholder det sig anderledes for U19-kvindelandsholdet.

Danmark vandt nemlig den første udgave af EM tilbage i 1998 efter en samlet sejr mod Frankrig i finalen. Dengang i 1998 var der dog tale om et U18 EM, men nogle år senere ændrede UEFA det til et U19 EM i stedet. De danske kvinder har deltaget ved adskillige slutrunder, og de har indtil videre haft væsentligt større succes end herrerne.

Det danske U19-herrelandshold i fodbold

Det danske U19-landshold for herrespillere spillede sin første officielle kamp den 5. juli 1950, hvor det blev 1-1 i en kamp mod Norge i Oslo.

Den hidtil største sejr for det danske U19-landshold kom i 1994, hvor Danmark besejrede Polen med voldsomme 10-0 i en kamp i Nakskov. I den kamp kom velkendte navne som Jon Dahl Tomasson, Jesper Grønkjær og David Nielsen på tavlen for Danmark. Sidstnævnte er i øvrigt den mest scorende spiller i historien på dette ungdomslandshold. David Nielsen nåede i sine 18 kampe at score 13 mål.

Det største nederlag for Danmarks U19-herrelandshold fandt sted i en kamp mod Vesttyskland i 1977, hvor det blev til et nederlag på hele 0-8 for det danske hold.

Som nævnt i indledningen er der flere stjernespillere, der har optrådt for det danske U18/U19-landshold. Ud over de nævnte kan også Simon Kjær, Pierre-Emile Højbjerg, Thomas Delaney, Daniel Jensen, Peter Løvenkrands, Andreas Cornelius, Yussuf Poulsen, Jonas Wind, Andreas Skov Olsen og Rasmus Højlund nævnes.

Det danske U19-kvindelandshold i fodbold

Som nævnt tidligere har det danske U19-kvindelandshold opnået flotte resultater siden slutningen af 90’erne. Det største resultat kom ved U18 EM i 1998, hvor det danske hold vandt guld efter sejr mod Frankrig i finalen.

Kvinderne har også vundet bronze, og det gjorde de i 2001, hvor Norge var værter for turneringen. Danmark besejrede Spanien med 1-0 i kampen om bronze.

Siden dengang har man ikke spillet om bronze ved U19 EM. Fire gange siden 2001 har det danske U19-kvindelandshold formået at slutte blandt de sidste fire, og det skete senest i 2018.

Flere dygtige danske spillere har optrådt for det danske U19-kvindelandshold. Her kan blandt andre Pernille Harder, Karoline Nielsen, Nicoline Sørensen, Sara Holmgaard, Janni Thomsen og Kathrine Kühl nævnes.

Betting på det danske U19-fodboldlandshold på nye expekt

Herunder kan du læse om nogle af spilmulighederne på det danske U19-fodboldlandshold, der er på nye expekt.

Kampvinder: Som du måske kender det fra andre fodboldkampe, er det på nye expekt muligt at spille på vinderen af en given kamp, hvor det danske U19-landshold medvirker.

Over/under: På nye expekt udbydes der også odds på over/under antallet af mål. Fx kan en over/under-linje være på over/under 2,5 mål.

Det kan også være, at nye expekts Bet Builder-funktion er tilgængelig på kampe, hvor det danske U19-landshold deltager. Hvis “Bet Builder” er synlig i menuen ved kampen, er det muligt at bruge funktionen. En Bet Builder går ud på, at du kan vælge flere udfald fra samme kamp på én kupon. Fx at Danmark vinder kampen, og begge hold scorer eller lignende.

Hvis du er fyldt 18 år og har bopæl i Danmark, vil du kunne spille på det danske U19-landshold og meget andet på nye expekt. Det er vigtigt, at du husker at spille med omtanke, hvis du begynder at spille.

Hvis du ikke har en konto hos nye expekt, kan du oprette dig og få et freebet i velkomstbonus.

FAQ

Kan jeg spille på Danmarks U19-fodboldlandshold hos nye expekt? Ja, du kan godt spille på det danske U19-landshold i fodbold hos nye expekt, hvis der udbydes odds på kampene. Du kan altid holde øje i sportssektionen, hvor du kan finde de aktuelle odds.

Kan jeg få liveodds på det danske U19-fodboldlandshold ved nye expekt? Ja, der kan være liveodds på de danske U19-landskampe, men det kan variere. Hold øje med liveodds-sektionen, hvis enten herrerne eller kvinderne spiller, og så kan du se, om der er liveodds på begivenheden.

Kan jeg spille på Danmarks U19-fodboldlandshold på mobilen hos nye expekt? Ja, du kan godt spille fra din mobil hos nye expekt, og det gælder på alle sportsgrene, som nye expekt udbyder odds på. For at bruge mobilen til at logge på nye expekt skal du anvende internetbrowseren på din telefon.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.