Floorball odds - godt spiludvalg på floorball hos nye expekt

Floorball er ikke en stor sportsgren i Danmark, men sådan forholder det sig ikke i Sverige, hvor det er en meget populær sport, og på nye expekt kan du finde en del spilmuligheder på sportsgrenen.

Siden 1996 har der været afholdt VM i floorball, og her er Sverige den klart mest succesfulde nation i historien.

I denne korte guide kan du læse om nogle af de spilmuligheder, der er at finde på floorball hos nye expekt.

Floorball odds på nye expekt

I lande som Sverige og Finland er floorball populært, og det er også de to nationers ligaer, der er flest odds på ved nye expekt. Herunder kan du læse om nogle af spilmulighederne på floorball på nye expekt.

  • Vinder af kampen: Dette er en klassisk spilmulighed inden for sportsbetting, og på nye expekt kan du satse på udfaldet af en floorballkamp. 1-tallet repræsenterer en sejr til hjemmeholdet, X står for uafgjort, og spiller du på 2-tallet, indikerer det, at du tror på en sejr til udeholdet i kampen.
  • Antal mål: Nye expekt har også odds på antallet af mål i en floorballkamp. Her kan en over/under-linje være på eksempelvis over/under 11,5 mål.
  • Dobbeltchance: På nye expekt finder du også odds på dobbeltchance i en floorballkamp. Det vil sige, at du udelukker blot et enkelt udfald. Fx kan du spille på 1X, X2 og 12. Eksempel: Du har spillet på 1X, og kampen ender uafgjort, så er der gevinst.

Du finder flere andre muligheder for floorball betting hos nye expekt end disse tre eksempler.

Floorball betting hos nye expekt

Ønsker du at finde nye expekts spiludvalg på floorball, skal du trykke på “Sports” på siden. Når du har gjort det, kan du se, at der er fem synlige sportsgrene, og her er floorball nok ikke iblandt.

Hvis du klikker på “Mere”, præsenteres du for de øvrige sportsgrene, der er odds på. De er listet i alfabetisk rækkefølge, så du skal scrolle lidt ned til “F” og finde floorball, hvor nye expekt aktuelle odds på floorball vises.

Live betting på floorball hos nye expekt

Nye expekt tilbyder også live betting på floorball, hvilket giver dig mulighed for at placere væddemål på kampe i realtid. Live odds ændrer sig løbende i takt med begivenhederne på floorballbanen.

Du kan finde nye expekts live betting-udvalg under sportssektionen, hvor der står “Live nu”.

Floorball betting på mobilen på nye expekt

Nye expekt har også en mobilversion, som du kan benytte, hvis du ejer en smartphone. For at bruge nye expekt på mobilen skal du bruge internetbrowseren.

Spiludvalget på mobilen er præcis det samme, som hvis du er logget på nye expekt på din computer.

Andre sportsgrene at spille på

Nye expekt har mange andre sportsgrene at spille på end floorball. Det er fx muligt at finde odds på tennis, badminton, fodbold, e-sport, amerikansk fodbold og en masse andet.


Vores Partnere
ManchesterCity

Manchester City FC

3F Superliga

3F Superliga


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.