Online betting guide til PGL Major på nye expekt

I Counter-Strike er Majoren den største turnering, der findes. Fra den 17. marts til den 31. marts 2024 spilles PGL Major København, og turneringen bliver afholdt i Royal Arena. Det er første gang, at turneringen kommer til Danmark.

PGL Major spilles i Counter-Strike 2, der også går under navnet CS2. I afsnittet nedenfor kan du læse om nogle af spilmulighederne på PGL Major hos nye expekt.

PGL Major odds på nye expekt

Når CS2-turneringen PGL Major er i gang, kan du regne med, at det er muligt at finde odds på eventet hos nye expekt.

Herunder kan du se eksempler på de odds, du vil kunne finde på kampene i PGL Major.

  • Vinder af kampen: På CS2-kampe ved nye expekt kan du spille på, hvilket af de to hold der vinder kampen, og det gælder også for PGL Major-turneringen i København. En kamp i CS2 kan ikke ende uafgjort, så du kan spille på sejr til hjemme- eller udeholdet.
  • Map Handicap: Her kan du spille på enten det ene eller andet hold med en -1,5- eller +1,5-linje. -1,5 betyder, at det ene hold skal vinde 2-0. Har du spillet på et hold med +1,5-handicap, er der gevinst, hvis det hold enten vinder kampen eller taber med 1-2.
  • Antal Maps: I Counter-Strike 2-sektionen på nye expekt finder du også odds på antallet af Maps i en kamp, og det vil der også være på PGL Major. En linje er her over eller under 2,5 Maps på de kampe, hvor der spilles bedst ud af 3, men det er ikke alle kampene ved Majoren, der spilles bedst ud af 3 i.
  • Vinder af Map: Er der tale om en bedst ud af 3-kamp, vil du også kunne spille på, hvilket hold der vinder hvert map i PGL Major-kampen hos nye expekt.
  • Vinder af turneringen: Det kan også være, at der er odds på vinderen af turneringen hos nye expekt.
  • Spillerspecials: Nye expekt kan også udbyde odds på spillerne i kampen i form af spillerspecials. Det kan fx være over/under-antallet af “kills” for en spiller på et map.

Ovenstående er bare seks af de oddsmuligheder, der kan være på PGL Major hos nye expekt, men det kan sagtens være muligt at finde endnu flere odds, når turneringen er i gang.

PGL Major betting hos nye expekt

Det er PGL Esports, der står bag Major-turneringen i København, og det er første gang i Major-historien, at der skal konkurreres i Counter-Strike 2, der blev udgivet den 27. september 2023.

Hvis du gerne vil finde nye expekts odds på PGL Major København, kan du herunder se, hvad du skal gøre.

Gå til “Sports” på nye expekt Tryk på “Esports” og find oddsene på PGL Major Hvis ikke det optræder blandt de synlige sportsgrene, skal du i stedet trykke på “Alle” og scrolle ned til “Esports”, der står under “E”

Du kan ikke forvente, at der vil være odds på turneringen, hvis der stadig er flere uger til, at eventet starter.

PGL Major live betting på nye expekt

Live Betting muligheder er der også masser af på nye expekt, og det vil der også være PGL Major, når kampe fra verdens største Counter-Strike-turnering er i gang.

Hvis du ikke ved, hvad live betting går ud på, så handler det om, at du kan spille på en sportsbegivenhed, mens den er i gang. Her vil du også kunne finde odds på vinderen af kampen og så videre, men du skal være opmærksom på, at oddsene hele tiden ændrer sig i live betting.

PGL Major betting på mobilen hos nye expekt

Hvis du har en smartphone, kan du også bruge den til betting hos nye expekt. Hvis du vil logge ind, skal du bruge din browser på mobilen, og det kræver selvfølgelig, at du har adgang til internettet.

Funktionen kan bruges på både Android- og iOS-enheder, så hvis du ejer en tablet, kan du også benytte den til betting hos nye expekt.

Via nye expekts mobile platform har du adgang til nøjagtigt det samme udvalg af spil, som du har på computeren.

Sådan bliver turneringen spillet

PGL Major består af i alt 24 hold, og de dyster alle sammen om det eftertragtede Major-trofæ. PGL Major København er den første Major, hvor der spilles i Counter-Strike 2, og det er også den første Major, der spilles på dansk grund.

I de hidtidige Majors har kampen om trofæet foregået i spillet Counter-Strike: Global Offensive.

I Counter-Strike 2 består en kamp af to hold med fem spillere på hvert hold.

Turneringens åbningsfase starter med 16 hold, hvor de otte bedste hold derefter går videre til “Elimination Stage”, hvor også 16 hold er med. Der er nemlig otte hold, der får en invitation direkte til denne fase af turneringen, og de indtræder altså i turneringen her.

Denne fase af turneringen spilles i et såkaldt “Swiss Format”, som i øvrigt også er tilfældet i den indledende fase af PGL Major. De otte bedste hold går videre, mens de otte nederste hold ryger ud af turneringen.

I turneringens afgørende fase spilles alle kampene bedst ud af 3 maps, og denne fase kaldes “Playoff Stage”. Otte hold er som nævnt med, så knockoutfasen starter med kvartfinalerne, dernæst semifinalerne og til slut den afgørende Grand Final.

Ved PGL Major København er præmiepuljen på over 8,6 millioner danske kroner. Vinderen af turneringen får cirka 3,5 millioner danske kroner i præmiepenge, mens nummer 2 får cirka 1,2 millioner kroner.

Andre sportsgrene at spille på

Du finder mange andre udvalg af sportsgrene på nye expekt, hvor der udbydes odds. Der er fx masser af spilmuligheder på sportsgrene som tennis, håndbold, fodbold, motorsport, floorball, bordtennis, amerikansk fodbold, cykling og meget mere.

Spil med omtanke, hvis du spiller på PGL Major, motorsport, amerikansk fodbold eller en fjerde begivenhed på nye expekt.


Vores Partnere
ManchesterCity

Manchester City FC

3F Superliga

3F Superliga


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.