Blast Premier odds - stort udvalg af spil på turneringen hos nye expekt

Det populære computerspil Counter-Strike 2, der forkortes CS2, blev udgivet i slutningen af september 2023. De bedste Counter-Strike-hold i verden konkurrerer i spillet, og på nye expekt kan du finde odds på store turneringer.

Denne guide ser nærmere på CS2: Blast Premier Spring/Fall, som du vil kunne finde et stort udvalg af bets på hos nye expekt.

Blast Premier betting hos nye expekt

Blast Premier spilles to gange om året, idet der både er en forårs- og efterårssæson. Når turneringen er i gang, er der odds at finde på turneringen hos nye expekt.

Blast Premier Spring starter i januar med gruppespillet, og i juni spilles Blast Premier Spring Final, hvor otte deltagende hold er med.

Efterårsudgaven af turneringen starter i slutningen af juni, og i november er der Blast Premier Fall Final, hvor også otte hold er med. I gruppespillet er der 16 hold med i begge sæsoner.

Hvis en sæson er i gang, kan du forvente, at der er odds på Blast Premier tilgængeligt hos nye expekt. For at finde spiludvalget på Blast Premier skal du gå til nye expekts sektion for “Sports”, hvor alle odds på samtlige sportsgrene befinder sig.

Når du har gjort det, skal du vælge “Esports” og lede efter CS2-turneringerne. Du kan kun forvente, at der vil være Blast Premier odds, når turneringen er undervejs.

Blast Premier odds hos nye expekt

På nye expekt vil der være mange oddsmuligheder på Blast Premier, og det gælder både for Blast Premier Spring og Blast Premier Fall.

Du kan herunder få et overblik over potentielle spilmuligheder på Blast Premier hos nye expekt.

  • Vinder af kampen: I kampe fra CS2-turneringer som Blast Premier kan du være sikker på, at der vil være odds på, hvilken af de to kombattanter der vinder kampen. Du kan enten spille på sejr til enten det ene eller det andet hold, men uafgjort er ikke muligt at spille på. Hvis du før har spillet på 1X2-odds, ved du, at uafgjort er symbolet for X, men i CS2 kan der altså ikke spilles på uafgjort.
  • Antal Maps: Hos nye expekt kan du forvente, at der vil være odds på antallet af Maps i en given kamp fra Blast Premier. Der spilles BO3 i CS2, og BO3 er en forkortelse af “Best of 3 matches”. Det vil sige, at der maksimalt kan spilles tre maps i en kamp. En over/under-linje på Antal Maps er derfor over/under 2,5 Maps.
  • Vinder af turneringen: På turneringer som Blast Premier Spring og Blast Premier Fall kan der være odds på, hvilket hold der vinder turneringen.
  • Korrekt Map Score: Hos nye expekt kan du også regne med, at der vil være odds på den korrekte score på kampe fra Blast Premier. Det kan fx være et af holdene til at vinde kampen med 2-1.
  • Flest Kills: På store turneringer som Blast Premier vil du også kunne forvente at kunne spille på, hvilket af de to hold der opnår flest kills i kampen.
  • Spillerspecials: Hos nye expekt kan der også forekomme spillerspecials i CS2. Et eksempel kan være antallet af “kills” fra en spiller i et enkelt map. En over/under-linje på det kan fx være på over/under 14,5.

Dette er blot seks eksempler på oddsmuligheder på Blast Premier hos nye expekt, men du kan godt forvente, at spiludvalget byder på endnu mere, når turneringen er i gang.

Blast Premier betting på mobilen

Hos nye expekt kan du bruge din mobil til at spille på fx Blast Premier eller andre sportsbegivenheder.

Hvis du har en smartphone, kan du bruge den til at logge på hos nye expekt, og det gælder både Android- og iOS-enheder. Spiludvalget på mobilen er det samme, som hvis du er logget ind via din computer. Hvis du ejer en tablet, kan du også bruge den til betting på nye expekt.

Blast Premier live betting hos nye expekt

Hvis du er til det, er det også muligt at finde live odds på Blast Premier hos nye expekt. Live betting betyder, at du kan spille på en kamp, mens kampen finder sted.

I et spil som CS2 er der ikke helt det samme spiludvalg på live odds, som det er tilfældet på eksempelvis en fodbold- eller tenniskamp, men det vil stadig være muligt at spille på antallet af Maps i kampen og andet.

Du kan finde nye expekts sektion for Live Betting her.

Sådan bliver turneringen spillet

Blast Premier Spring starter med et gruppespil, som typisk spilles i slutningen af januar. Der er i alt fire grupper i gruppespillet, og hver gruppe består af fire hold, så i alt 16 hold er med i både Blast Premier Spring og Blast Premier Fall. Efterårsudgaven af turneringen starter som regel i slutningen af juli.

Fælles for begge turneringer gælder, at vinderen af gruppen kvalificerer sig til finalestævnet. Blast Premier Spring Final spilles typisk i juni måned, mens Blast Premier Fall Final spilles i slutningen af november.

Holdene, der slutter på andenpladsen i gruppen, avancerer til Play-In Stage. Det vil sige, at fire hold er med her, men kun to af holdene kan gå videre til finalestævnet, og det er de to hold, der ender med at vinde deres respektive semifinaler.

Ved Blast Premiers finalestævne deles de otte hold i to grupper. De tre bedste hold fra hver gruppe går videre, mens sidstepladsen ryger ud. Vinderen af gruppen avancerer direkte til semifinalerne, mens andenpladsen bliver seedet i kvartfinalerne. Tredjepladsen går også videre til kvartfinalerne, men som lavtseedet.

Andre sportsgrene at spille på

Der er meget andet end Blast Premier og CS2 at spille på hos nye expekt. Det er fx også muligt at spille på sportsgrene som ishockey, bandy og basketball.

Spil ansvarligt, hvis du spiller på Blast Premier eller andre sportsgrene.


Vores Partnere
ManchesterCity

Manchester City FC

3F Superliga

3F Superliga


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.