CS2 betting - stort udvalg af CS2 odds på nye expekt

CS2 er et meget kendt spil, og det er også en af de største inden for esport, hvor mange engagerede seere følger de bedste CS2-hold i verden konkurrere mod hinanden. Esport er gennem de seneste år steget i popularitet og mange bookmakere tilbyder odds på de store turneringer. Du kan naturligvis altid finde masser af e sport odds hos expekt. Under kampene, kan du også finde live odds på CS2, så du kan spille med i realtid.

I Danmark er der store CS2-hold som Astralis og Heroic, og du vil kunne finde odds på de to hold og alle de andre store hold i verden hos nye expekt. Du har mulighed for at læse mere om CS2 betting på nye expekt i den her korte guide.

CS2 betting på nye expekt

På nye expekt vil du kunne finde en bred vifte af spilmuligheder på CS2. Du kan finde odds på alle de største Counter Strike-turneringer i verden hos nye expekt.

Har du lyst til at placere et CS2-væddemål hos nye expekt, skal du være logget ind på siden, og du skal derefter gå til “Sport” på nye expekt. Du finder denne menu øverst ved siden af logoet.

Når du har trykket på sportssiden, skal du blot finde “Esports”, og det tager ikke lang tid at finde. Alle odds på CS2 hos nye expekt kan du finde her.

CS2 odds på nye expekt

I det her afsnit kan du læse om nogle af de spilmuligheder på CS2, som nye expekt byder på, og som du kan placere væddemål på.

  • Kamp odds: På nye expekt kan du finde kamp odds på CS2-kampe. Det vil sige, at du kan spille på, hvilket hold der vinder kampen.
  • Map Handicap: Nye expekt byder også på odds på Map Handicap. En handicap linje på et map i CS2 kan eksempelvis være på -1,5 og +1,5. Linjen afhænger af, hvor stor niveauforskel, der er på holdene.
  • Antallet af Maps: Her kan du spille på det totale antal maps i en CS2-kamp. Det kan være over/under 2,5 maps.
  • Spil på Maps: Du finder også odds på Map 1 og Map 2 på nye expekt. Her vil du eksempelvis kunne spille på, hvilket hold der vinder første map.

Hos nye expekt finder du yderligere spil på CS2 end disse fire eksempler. Du kan fx. også spille på, hvad den korrekte score bliver i kampen. Et hold i CS2 kan fx vinde 2-0 eller 2-1 i map score.

CS2 live betting på nye expekt

Nye expekt har et godt live betting-udvalg på CS2, og der venter en tætpakket kalender for Counter Strike-holdene i fremtiden. Du vil derfor kunne forvente en masse CS2 live betting-action hos nye expekt.

Hvis du er online på din nye expekt-konto på mobilen, har du adgang til det samme indhold, som du har på din computer eller tablet. Du har oddsene lige ved hånden!

CS2 betting på mobilen på nye expekt

Nye expekt har en velfungerende mobilversion, som du kan tilgå via browseren på din mobil. Den mobile version er nem at navigere rundt i, og du bliver mødt af det præcis samme spiludvalg, som du gør på computeren.

Det er vigtigt, at du husker at spille med omtanke, og du skal kun spille for penge, som du har råd til at tabe.


Vores Partnere
ManchesterCity
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.