Cricket betting - gode odds på cricket hos nye expekt

Cricket er ikke en særlig populær sport i Danmark, men det er den i lande som Australien, England, New Zealand, Indien, Pakistan og Sri Lanka.

Mens cricket ikke er populært i Danmark, er det populært hos nye expekt, hvor du får et godt spiludvalg på cricket fra de største turneringer i verden.

I den her korte guide om cricket betting kan du læse om, hvilke spilmuligheder du bl.a. har på cricket hos nye expekt.

Cricket odds på nye expekt

Når det kommer til cricket, tilbyder nye expekt et væld af spilmuligheder. Du kan herunder læse nogle eksempler på de cricket odds, som du kan finde:

  • Kampvinder: Du kan spille på udfaldet af en kamp, uanset om det er en træningskamp eller en kamp fra en stor turnering.
  • Antal runs: Spil på antallet af runs fra de to hold i kampen. En over/under-linje på antal runs fra hvert hold kan være på over/under 7,5 runs.
  • Run topscorer: Du kan også på nogle cricketkampe forvente, at der er odds på, hvilken spiller der bliver run topscorer i opgøret.

Du kan i øvrigt finde mange flere odds muligheder på cricket hos nye expekt end disse tre eksempler.

Cricket betting på nye expekt

For at finde odds på cricket hos nye expekt, skal du besøge sportssiden og derefter vælge cricket som sportsgren.

Det er nok sandsynligt, at cricket ikke er blandt de fem synlige sportsgrene til at starte med, da det som nævnt ikke er en stor sportsgren i Danmark. Derfor skal du nok trykke på “Mere” i menuen for at finde frem til cricket.

Hvis du har interesse for cricket, vil du nok synes, at nye expekt har et godt udvalg på cricket betting. Der er odds på The Hundred, T20-kampe osv, og det er et varieret udbud af cricket odds, som du kan tjekke ud.

Live betting på cricket hos nye expekt

Cricket betting via live odds er også muligt hos nye expekt, hvor du kan finde et fint spiludvalg.

Live betting betyder, at når en cricketkamp er i gang, kan du følge kampen via nye expekts live betting-sektion, og her kan du placere et live cricket betting spil på kampen, mens den foregår, hvis du har lyst til det.

En fordel ved live betting er, at det giver dig mulighed for at vurdere din beslutning på et evt. væddemål baseret på begivenhedernes gang i kampen.

Cricket betting på mobilen hos nye expekt

Nye expekt tilbyder en rigtig mobilvenlig version af deres spilside, hvilket giver dig mulighed for at spille på cricket, uanset hvor du befinder dig henne. Hvis du er på farten, eller du bare er derhjemme, kan du altså bruge din mobilbrowser til at placere væddemål.

Når du spiller på mobilen eller på anden vis, er det vigtigt at spille ansvarligt og kun satse penge, du har råd til, at du ikke får igen.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.