Badminton odds - stort udvalg af spilmuligheder hos nye expekt

Badminton er en populær sportsgren med flere betting muligheder. I de største turneringer i verden kan du sagtens forvente en masse odds på badminton hos nye expekt.

I badminton er VM, OL og EM tre eksempler på store turneringer, men også Super 1000-turneringerne som All England, China Open og Indonesia Open er store badmintonturneringer, så dem vil der også være et godt spiludvalg på hos nye expekt. Denne guide præsenterer nogle af de badminton spilmuligheder, du har på nye expekt.

Badminton betting hos nye expekt

Badminton er som nævnt en populær sport, og den er meget stor i eksempelvis Danmark, og i Asien er det også en virkelig populær sport.

Hos nye expekt kan du finde et bredt udvalg af badminton odds og spilmuligheder, og du finder dem under “Sports” på hjemmesiden. Hvis badminton ikke er blandt de fem synlige sportsgrene fra start af, kan du klikke på “Mere” og scrolle lidt ned til badminton, hvor du så kan se alle de tilgængelige odds på badminton hos nye expekt.

Uanset om det er en enkeltstående kamp eller en større turnering, vil du som regel kunne finde interessante muligheder for betting på badminton hos nye expekt.

Badminton odds på nye expekt

På nye expekt vil du finde odds på badminton, der ligner dem, som du kan finde på andre sportsgrene. Her er nogle eksempler på spilmuligheder, som du kan se frem til:

  • Kampvinder: Du kan satse på vinderen af en badmintonkamp, som du også kan på andre sportsgrene. Der vil være denne spilmulighed på kampe i både herre- og damesingle, men også på damedouble, mixdouble og herredouble.
  • Sætspil: Ligesom i eksempelvis tennis og bordtennis kan du også spille på antallet af sæt i badminton. En badmintonkamp spilles normalt som bedst af tre sæt. Du kan også satse på antallet af point i hvert sæt.
  • Antal point i kampen: I badminton kan du også forvente odds på antallet af point i en kamp. Der spilles til 21 i hvert sæt i badminton, så en over/under-linje på point er langt højere, end du måske kender det fra tennis. En linje på over/under i badminton kan fx være på over/under 77,5 point, hvis der er tale om en kamp, der virker lige på papiret.

Der er også flere badminton odds hos nye expekt end disse tre eksempler.

Live betting på badminton hos nye expekt

Nye expekt tilbyder også live betting på badminton, hvilket giver dig mulighed for at satse på kampe, mens den spilles. Live odds ændrer sig løbende i takt med hændelserne på badmintonbanen.

Live betting tilbyder engagement i en kamp, der er i gang, men det er vigtigt at spille ansvarligt og kun satse et beløb, du er villig til at tabe.

Badminton betting på mobilen hos nye expekt

Nye expekt tilbyder også badminton odds via deres mobilversion. Uanset om du bruger din mobiltelefon eller tablet, kan du altså nemt placere væddemål på badmintonkampe, selv når du er på farten.

Mobilversionen giver dig den samme brugervenlige oplevelse som på computeren.


Vores Partnere
ManchesterCity
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.