Atletik odds - fint spiludvalg på atletik hos nye expekt

Atletik er en meget populær sportsgren globalt, og der har været mange berømte atleter gennem tiden, såsom Usain Bolt, Haile Gebrselassie, Jackie Joyner-Kersee og Allyson Felix.

Hos nye expekt er atletik også en populær sport, men atletik er ikke den sportsgren, der er flest oddsmuligheder på.

I denne guide kan du læse om, hvilke spilmuligheder du bl.a. har på atletik hos nye expekt.

Atletik betting på nye expekt

Hvis du er interesseret i atletik, og du potentielt ønsker at sætte et eller flere væddemål på atletik hos nye expekt, skal du forbi sportssiden på deres hjemmeside.

Sportssiden kan du finde øverst på nye expekts hjemmeside, hvor sport står placeret længst til venstre.

Når du er på sportssiden, skal du finde sektionen for atletik ved at klikke på "Mere", hvorefter en menu med forskellige sportsgrene, som nye expekt tilbyder odds på, vil blive præsenteret for dig.

Sportsgrenene står listet i alfabetisk rækkefølge, og det bevirker, at du meget hurtigt kan finde atletik. Når du klikker her, kan du se alle de aktuelle atletik odds på nye expekt.

Atletik odds på nye expekt

I dette afsnit kan du læse om nogle af de forskellige spilmuligheder, der er at finde inden for atletik på nye expekt. Atletik er ikke den sportsgren, hvor der er det største spiludvalg.

  • Vinder af atletik-begivenheden: Du kan godt regne med, at du kan placere væddemål på, hvilken atlet der vinder en bestemt begivenhed. Men det er ikke sikkert, at det er muligt på alle begivenheder.
  • Top 3 i begivenheden: Hos nye expekt kan du i de fleste events i atletik satse på, om en atlet går i top 3 i konkurrencen. Hvis der er VM i atletik, kan du forvente, at det er muligt at spille på top 3 på de fleste konkurrencer.
  • Head-to-head (H2H): Ved nogle begivenheder i atletik vil du også kunne spille på H2H, hvor to atleter i konkurrencen er sat op mod hinanden. Her kan du så satse på, hvem af dem der klarer sig bedst i konkurrencen.

Du skal være opmærksom på, at udvalget af spil på atletik kan variere hos nye expekt. Populære begivenheder som VM eller EM har typisk et større udvalg af væddemålsmuligheder.

Atletik betting på mobilen hos nye expekt

Du kan også finde atletik odds på nye expekts mobilversion, som er hurtig og nem at navigere rundt i. Du kan logge på nye expekts mobilversion via din browser på din smartphone. Mobilversionen byder på det samme indhold som desktopversionen, så du går ikke glip af noget ved at bruge mobilbrowseren i stedet.

Live betting på atletik hos nye expekt

Nye expekt tilbyder også live betting på begivenheder i atletik. Hvis du ser en begivenhed live, kan live betting give dig mulighed for at analysere begivenhedernes udvikling.

Du kan muligvis få øje på værdi undervejs, hvis en atlet eksempelvis viser tegn på styrke eller svaghed i løbet af begivenheden. Atletik er en dynamisk sport, og oddsene ændrer sig løbende.

Husk altid at spille ansvarligt, uanset om det er atletik eller en anden sportsgren, du satser på. Det er vigtigt kun at spille for indsatser, du har råd til at tabe.


Vores Partnere
ManchesterCity
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.