Wanted Outlaws
MicroGaming

Wanted Outlaws


SpilleverandørMicroGaming
Lanceringsdato27. oktober 2020
SpiltypeVideo Slots
Hjul5
Betalingsrækker3.125
Gratis SpinsJa

Om Wanted Outlaws

MicroGaming lancerede i slutningen af oktober 2020 spilleautomaten Wanted Outlaws, der har et western-tema over sig. Det ses også ude til venstre for hjulene, hvor en mand med cowboyhat holder en seddel, der står “Paid” på.

Wanted Outlaws spilleflade består af fem hjul med fem symboler på hvert hjul, og der er 3.125 gevinstlinjer i spillet.

Der dannes en vindende kombination i Wanted Outlaws fra venstre mod højre.

Wanted Outlaws har en maksimal gevinst på 2.500x din indsats, og det er ikke så højt sammenlignet med flere andre spilleautomater online. Du skal dog ikke forvente, at du vinder den maksimale gevinst, for sandsynligheden for det er stadig meget lav.

Wanted Outlaws funktioner

I dette afsnit ses der på nogle af de funktioner, som du kan møde, hvis du spiller på Wanted Outlaws spilleautomaten:

Bonusfeaturen på Wanted Outlaws

Der er en bonusrunde på Wanted Outlaws, og den udløses ved, at der dukker minimum 3 Scatter-symboler op på hjulene. På symbolet står der “Scatter” med store bogstaver oven på en sheriffstjerne. Tre Scatter-symboler giver 10 gratis spins, fire giver 15 gratis spins, og fem udløser hele 25 gratis spins.

I bonusrunden finder spillets wild-symbol også vej til spillefladen. Det er sheriffen ude til venstre for hjulene, der er wild-symbol, og han kan indsamle værdien på Wanted-symboler. Hvis der er et eller flere Wanted-symboler og et wild-symbol på hjulene samtidig, vil wild-symbolet indsamle værdien af den eller de Wanted-symboler, der er til stede. Hvis mere end et wild-symbol er til stede, vil du få dusøren flere gange.

Det er ikke muligt at få yderligere gratis spins under bonusrunden.

Symboler på Wanted Outlaws

Her kan du se, hvad de forskellige symboler på Wanted Outlaws giver i gevinst, hvis der optræder minimum 5 af dem i en vindende kombination.

 • Pistolerne - giver 20x din indsats i gevinst
 • Cowboyhat - 8x din indsats
 • Cowboystøvler - 6x din indsats
 • Hestesko - 6x din indsats
 • Wanted-symbol - 5x din indsats
 • A - 2x din indsats
 • K - 2x din indsats
 • Q - 2x din indsats
 • J - 1,5x din indsats
 • 10 - 1,5x din indsats
 • 9 - 1,5x din indsats

Wanted Outlaws konklusion

Wanted Outlaws fra MicroGaming har ikke et grundspil med meget at byde på. Det er i bonusrunden, at spillets funktioner virkelig viser sig. I grundspillet findes der fx ikke et wild-symbol, som det ellers er tilfældet på mange andre spilleautomater online.

Den maksimale gevinst på Wanted Outlaws ligger på 2.500x din indsats, og det hører ikke til blandt de højere på online spilleautomater.

Opdag mere

På nye expekt er der andre spilleautomater fra MicroGaming, du kan prøve. Der er fx Bling Bling Penguin, Cleopatra’s Golden Spells og Sugar Craze Bonanza.

Der er flere andre spil, du kan prøve hos nye expekt, og her kan du finde alle de mest populære spil.

FAQ

Er der en bonusrunde på Wanted Outlaws spilleautomaten? Ja, Wanted Outlaws har en bonusrunde, og den udløses, hvis der lander minimum tre bonussymboler på shjulene. Dette giver 10 gratis spins.

Kan jeg købe adgang til bonusrunden på spilleautomaten Wanted Outlaws? Nej, det er ikke muligt at købe adgang til bonusfeaturen på Wanted Outlaws.

Hvad er den maksimale gevinst på Wanted Outlaws? Den maksimale gevinst på Wanted Outlaws fra MicroGaming er på 2.500x din indsats.

Kan jeg spille Wanted Outlaws på mobilen? Ja, du kan godt spille Wanted Outlaws på din mobil hos nye expekt, hvis du altså ejer en smartphone og har adgang til internettet. Du skal benytte browseren på din smartphone for at logge ind hos nye expekt.


Vores Partnere
ManchesterCity
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.