Runes to Riches
MicroGaming

Runes to Riches


SpilleverandørMicroGaming
LanceringsdatoNovember 2023
SpiltypeVideo Slots
Hjul5
Betalingsrækker25
Gratis SpinsJa

Om Runes to Riches

MicroGaming lancerede i november 2023 spilleautomaten Runes to Riches, og den består af fem hjul med tre symboler på hvert hjul.

En vindende kombination dannes fra venstre mod højre i Runes to Riches, og der er 25 gevinstlinjer i alt.

Den maksimale gevinst, der kan vindes på Runes to Riches, er på 5.000x din indsats, men du skal ikke regne med, at du kommer til at vinde den maksimale gevinst, hvis du spiller på Runes to Riches, da det er meget sjældent. Husk derfor at spille med omtanke, hvis du spiller på Runes to Riches.

Runes to Riches funktioner

Hvis du spiller på Runes to Riches spilleautomaten, er der forskellige funktioner. Du kan herunder læse om bonusrunden og Link&Win-funktionen.

Bonusfeaturen på Runes to Riches

Som på mange andre spilleautomater online er der en bonusrunde på Runes to Riches. Bonusfeaturen aktiveres, når der lander tre eller flere bonussymboler på hjulene. Dette udløser 11 gratis spins. På bonussymbolet står der “Free spins” med versaler.

Tre bonussymboler udbetaler 1x din indsats i gevinst, fire udbetaler 8x din indsats, og fem bonussymboler giver en udbetaling på 200x din indsats.

Hvis der lander tre bonussymboler under bonusrunden, udløser det yderligere tre gratis spins.

Under bonusrunden kan der lande wilds med multiplikatorer på hjul 3, 4 og 5, og de kan stige fra spin til spin. En wild med multiplikator kan have følgende værdi:

  • Hjul 3: Wild-symbolet kan giveop til 2x din indsats
  • Hjul 4: Wild-symbolet kan give op til 3x
  • Hjul 5: Wild-symbolet kan give op til 10x

Hvis to eller flere wilds med multiplikatorer arbejder sammen i en enkelt vindende kombination, ganges de med hinanden, og det kan føre til gevinster, der bliver ganget med op til 60x din indsats.

Wilds viser sig på hjul 2-5 under bonusrunden, men det er som nævnt kun på hjul 3-5, at der er multiplikator på dem.

Link&Win

På Runes to Riches finder du også Link&Win-funktionen, og den udløses, hvis der lander minimum seks krystaller på hjulene under et spin. Der er en blå, gul, grøn og rød krystal.

Hvis funktionen udløses, får du tre respins. Lander der et nyt krystalsymbol, vil du få tre nye respins, og sådan fortsætter funktionen, indtil der tre gange i træk ikke er landet en ny krystal. Den gyldne, grønne og røde krystal har en ekstra funktion under Link&Win.

En grøn krystal tilføjer sin værdi til to eller flere blå krystaller, og derefter bliver den selv blå. Den røde krystal tilføjer sin værdi til alle blå krystaller, og den bliver også blå derefter. Den gyldne krystal tilføjer sin værdi til alle krystaller på hjulene og kan gøre det flere gange.

Jackpot-symboler er også til stede under funktionen, og ude til venstre kan du se de fem forskellige jackpots, der kan vindes.

Link&Win-funktionen kan også aktiveres under bonusrunden.

Runes to Riches konklusion

MicroGaming har med Runes to Riches ikke skabt meget nyt, men det er en spilleautomat, der har forskellige features at byde på.

Musikken på Runes to Riches er intens og stemningsskabende, men du kan selv vælge, om du vil have den slået til eller fra, hvis du spiller på spilleautomaten.

Opdag mere

Der er flere andre spilleautomater fra MicroGaming, som kan prøves hos nye expekt. Der er fx Amazing Link Medusa og Area Link Piggy Bank.

FAQ

Har Runes to Riches en bonusrunde? Ja, der er en bonusrunde på Runes to Riches, og den aktiveres, hvis der lander minimum tre bonussymboler.

Kan jeg købe bonusfeaturen på Runes to Riches? Nej, det er ikke muligt at købe adgang til bonusrunden.

Hvad er den maksimale gevinst på Runes to Riches? Den maksimale gevinst er på 5.000x din indsats på spilleautomaten Runes to Riches.


Vores Partnere
ManchesterCity

Manchester City FC

3F Superliga

3F Superliga


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.