Napoleon Vs Rabbits
Blue Guru Games

Napoleon Vs Rabbits


SpilleverandørBlue Guru Games
Lanceringsdato1. december 2022
SpiltypeVideo Slots
Hjul7
BetalingsrækkerCluster-udbetalinger
Gratis SpinsJa

Om Napoleon vs Rabbits

Blue Guru Games udgav i december 2022 spilleautomaten Napoleon vs Rabbits, og det ligner et spil med grafik, som hvis man sad og spillede på en gammel spillemaskine.

Lyden i Napoleon vs Rabbits passer godt til 8-bit grafikken, og det lader til, at Blue Guru Games har tænkt i de samme baner, da de har valgt lyden til spilleautomaten, da musikken lyder som noget fra en gammel spillekonsol. Du styrer selv, om du vil spille med lyden tændt, og det er nemt at slå den til og fra.

Spillefeltet på Napoleon vs Rabbits består af syv hjul med syv symboler på hvert hjul. Der skal minimum fem ens symboler i en klynge til for at vinde en gevinst i Napoleon vs Rabbits.

Napoleon vs Rabbits funktioner

I dette afsnit af Napoleon vs Rabbits guiden kan du læse om, hvilke funktioner du kan møde, hvis du spiller på spilleautomaten:

Bonusfeaturen på Napoleon vs Rabbits

Der er en bonusrunde på de fleste online spillemaskiner, og det gør sig også gældende på Napoleon vs Rabbits. Spillets bonusfeature aktiveres, hvis der i løbet af ét spin dukker tre Mystery Rabbit Box-symboler op på spillebrættet. Kaninerne kan vise sig i skattekisten.

Tre Mystery Rabbit Box-symboler giver syv gratis spins, og du kan få flere gratis spins under bonusrunden. Dukker en Mystery Rabbit Box op under bonusrunden, giver det tre ekstra gratis spins, og det øger samtidig gevinstmultiplikatoren med +1.

Rabbit Run-funktionen Ud over bonusrunden er der også en anden funktion på Napoleon vs Rabbits, og den hedder Rabbit Run. Funktionen aktiveres, hvis Napoleon Wild-symbolet indgår i en vindende klynge. Sker det, vil en kanin vise sig uden for spillefeltet, og når sekvensen er afsluttet, vil alle kaninerne løbe hen mod Napoleon Wild-symbolet og omdanne alle symbolerne på deres vej derhen til Mystery symboler, som efterfølgende afslører et af spillets symboler i en vindende klynge.

Symboler på Napoleon vs Rabbits

Nedenfor kan du få et overblik over, hvad de forskellige symboler på spilleautomaten Napoleon vs Rabbits giver i gevinst, hvis det er en klynge bestående af fem ens symboler:

Hat: 1x din indsats i gevinst Medalje: 0,7x indsatsen Sværd: 0,5x indsatsen Lilla gulerod: 0,4x indsatsen Rød gulerod: 0,3x indsatsen Orange gulerod: 0,2x indsatsen Grøn gulerod: 0,1x indsatsen

Spillet har også to wild-symboler. Det ene står der “W” på, og det andet er Napoleon Wild-symbolet. Under hvert spin er du garanteret, at der minimum er et Napoleon Wild-symbol på hjulene.

Napoleon vs Rabbits konklusion

Grafisk er Napoleon vs Rabbits på ingen måde moderne, men hvis du godt kan lide det retro udtryk, så kan det være, at denne spilleautomat er noget for dig.

Den maksimale gevinst på 3.894x din indsats hører ikke til i den høje ende på online spilleautomater, men du skal stadig ikke forvente, at du vil komme til at vinde den maksimale gevinst på Napoleon vs Rabbits, da chancen for det er minimal.

Opdag mere

Nye expekt har flere andre spilleautomater fra Blue Guru Games, som kan udforskes. Der er f.eks. Leprechaun Heist og Spring Heeled Jack.

FAQ

Kan jeg få en bonus på Napoleon vs Rabbits? Ja, det kan du godt. Bonusrunden i Napoleon vs Rabbits udløses, hvis der er tre skattekister med Mystery Rabbit Boxes. Dette giver syv gratis spins.

Kan jeg købe bonusfeaturen på Napoleon vs Rabbits? Ja, bonusrunden kan købes på Napoleon vs Rabbits, men du skal være opmærksom på, at det koster 50x din indsats at købe dig adgang til featuren.

Hvad er den maksimale gevinst på Napoleon vs Rabbits? Det maksimale, der kan vindes på Napoleon vs Rabbits, er en gevinst på 3.894x indsatsen.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.