SpilleverandørPragmatic Play
Lanceringsdato13. oktober 2022
SpiltypeVideo Slots
Hjul6
BetalingsrækkerOp til 117.649
Gratis SpinsJa

Om Muertos Multiplier MEGAWAYS

Día de Muertos er en mexicansk helligdag, der på dansk hedder De Dødes Dag, og det er netop denne dag, som Muertos Multiplier MEGAWAYS fra Pragmatic Play har som tema.

Spilleautomaten Muertos Multiplier MEGAWAYS blev lanceret i efteråret 2022 og består af et spillebræt med seks hjul og op til 117.649 betalingslinjer i alt. Hjul 1 og 6 kan bestå af op til syv hjul, men det kan også bestå af kun to. Dette varierer fra spin til spin. Hjulene fra 2-5 kan også indeholde op til syv symboler, hvis du medregner symbolerne, der er at finde på den øverste række.

Muertos Multiplier MEGAWAYS bærer præg af mange farver, og det er kendetegnende for flere spilleautomater fra Pragmatic Play. På hver side af spillebrættet er der huse, og man får indtrykket af, at man befinder sig i en mexicansk landsby grundet bl.a. piñataen, der ses ude i højre side.

Når en vindende kombination dannes på spillemaskinen Muertos Multiplier MEGAWAYS, fjernes symbolerne fra spillebrættet og erstattes af nye symboler. Den maksimale gevinst på Muertos Multiplier MEGAWAYS er på 10.000x indsatsen.

Muertos Multiplier MEGAWAYS funktioner

Herunder kan du læse om nogle af de funktioner, der er på Muertos Multiplier MEGAWAYS spillemaskinen.

Bonusrunden på Muertos Multiplier MEGAWAYS

Under bonusrunden har mørket lagt sig over landsbyen, og lyset er tændt i husene.

For at udløse Muertos Multiplier MEGAWAYS-bonusrunden skal der lande minimum tre bonussymboler på spillebrættet. Du kan nedenfor se, hvad antallet af bonussymboler kan give af gratis spins.

  • 3 bonussymboler: giver enten 5, 6, 7, 8, 10, 12 eller 14 gratis spins
  • 4 bonussymboler: giver enten 6, 7, 8, 10, 12 eller 14 gratis spins
  • 5 bonussymboler: giver enten 7, 8, 10, 12 eller 14 gratis spins
  • 6 bonussymboler: giver enten 8, 10, 12 eller 14 gratis spins

Antallet af gratis spins afgøres ved at spinne hjulet. Bemærk i øvrigt, at du har mulighed for at sætte disse på spil for eventuelt at vinde flere gratis spins, men du risikerer samtidig at tabe bonusrunden, hvis hjulet stopper på det røde felt.

Under bonusrunden øges multiplikatoren med 1 for hver vindende kombination, der dannes. Derudover kan wild-symboler også indsamles, og de har en værdi på enten 2x eller 3x. Den pågældende værdi af wild-symbolet ganges herefter med måleren ude til højre for spillebrættet.

Wild-symbolet kan i øvrigt også vise sig i grundspillet, hvor symbolet også har en værdi på enten 2x eller 3x.

Hvis der lander to bonussymboler på spillebrættet under bonusrunden, tildeles du yderligere et gratis spin. Lander tre bonussymboler, resulterer dette i to gratis spins, fire giver tre, og sådan fortsætter det op til maksimalt seks. Der er ingen begrænsninger på antallet af ekstra spins, men du kan maks. få seks per gang.

Muertos Multiplier MEGAWAYS konklusion

Det er især i bonusrunden, at Muertos Multiplier MEGAWAYS har potentiale. Hvis wild-symbolet dukker op nogle gange under bonusrunden, kan multiplikatoren nå højt op, da den ganges med den værdi, der allerede gør sig gældende.

Hvis multiplikatoren har en høj værdi, skal du dog huske på, at det ikke er ensbetydende med, at du vinder en stor gevinst. Husk derfor altid det ansvarlige spil.

Opdag mere

På nye expekt kan du også spille andre spillemaskiner med mexicansk tema fra Pragmatic Play, såsom Hot Pepper og Hot Fiesta.

Nye expekt har også en Sports-sektion, hvor du kan finde odds på mange populære sportsgrene.

FAQ

Er der en bonusrunde på Muertos Multiplier MEGAWAYS? Ja, og den udløses, hvis der lander minimum tre bonussymboler.

Kan jeg købe bonussen på Muertos Multiplier MEGAWAYS slotsmaskinen? Ja, det kan du godt, men det koster 100x din indsats at købe bonussen.

Hvad er den maksimale gevinst på Muertos Multiplier MEGAWAYS? Den maksimale gevinst er på 10.000x indsatsen.


Vores Partnere
ManchesterCity

Manchester City FC

3F Superliga

3F Superliga


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.