Money Train 4
Relax

Money Train 4


SpilleverandørRelax
Lanceringsdato20. september 2023
SpiltypeVideo slots
Hjul6
BetalingsrækkerSpredte gevinster
Gratis SpinsJa

Om Money Train 4

Money Train 4 er den fjerde i rækken af Money Train-spilleautomater, der er udviklet af Relax Gaming.

Spillebrættet på Money Train 4 slotmaskinen består af seks hjul med seks symboler på hvert hjul, hvilket gør det til det største spillebræt i Money Train-serien.

På den første Money Train spilleautomat er den maksimale gevinst på 50.000x, men på Money Train 4 har Relax Gaming skruet markant op og sat den maksimale gevinst op til hele 150.000x din indsats. Sandsynligheden for at vinde den maksimale gevinst er yderst minimal, så hvis du spiller på spilleautomater online, så husk kun at spille for beløb, som du kan tåle at tabe.

Money Train 4 funktioner

Herunder kan du læse om nogle af de features og symboler, der er på Money Train 4 spilleautomaten.

Bonusfunktioner i Money Train 4

Der er to forskellige slags bonusrunder på Money Train 4. Der er en Respin-funktion, som også findes på de øvrige i Money Train-serien.

Denne funktion kan aktiveres tilfældigt i løbet af grundspillet. Når funktionen aktiveres, vælges et af symbolerne på spillebrættet som klæbrigt. Dette vil i praksis siges, at det bliver fastgjort på spillebrættet under Respin-featuren. Hvis yderligere symboler lander på spillebrættet under respins, bliver de også fastgjort, og du tildeles nye respins.

Selve bonusrunden i Money Train 4 kaldes Money Cart-bonusrunden, som den også hedder på de øvrige spilleautomater i Money Train-serien.

Denne bonus udløses ved, at der lander minimum tre bonussymboler på spillebrættet. Bonusrundens spillebræt starter ud med seks hjul med fire symboler på hvert af disse hjul. Hvis en hel række bliver fyldt med symboler under bonusrunden, åbnes en ekstra række på spillebrættet. Der kan i alt tilføjes op til fire ekstra rækker på denne måde.

I bonusrunden kan du også møde en række specielle symboler, og du kan læse mere omkring nogle af disse herunder.

Payer: Dette symbol er klassisk i Money Train-serien, og symbolets funktion er, at det tilføjer en bestemt værdi til symbolerne på spillebrættet.

Collector: Dette symbol går også igen fra de andre i spilserien fra Relax Gaming, og symbolet indsamler alle synlige værdier på spillebrættet og tilføjer denne værdi til sin egen.

Collector/Payer: Dette symbol udvælger 3 til 5 symboler som mål summen af alle øvrige synlige værdier til sin egen. Efterfølgende tilføjes denne opdaterede værdi til alle øvrige symboler på spillebrættet.

Persistent Shapeshifter: Symbolet her forvandles til en af følgende funktioner efter hvert respin: Collector, Payer, Sniper, Collector/Payer, Arms Dealer eller Unlocker.

Unlocker: Dette symbol åbner for en låst række.

Money Train 4 konklusion

Money Train 4 spilleautomaten er den i Money Train-serien med det største spillebræt og højeste maksimale gevinst på svimlende 150.000x din indsats.

Relax Gaming har med Money Train 4 også øget antallet af feature-symboler, og der findes i alt hele 21 specielle symboler, der kan vise sig under bonusrunden.

Opdag mere

På nye expekt kan du også prøve de tre foregående spilleautomater i Money Train-serien, men der er også andre spilleautomater fra Relax på nye expekt, såsom Fly Cats og Wild Chapo.

På nye expekt er der også spilleautomater som Chase for Glory, Immortal Desire og Viking Queen.

FAQ

Er der en bonusrunde i Money Train 4? Ja, Money Train 4 har en bonusrunde, og den udløses ved, at der lander minimum tre bonussymboler på spillebrættet.

Kan jeg købe mig adgang til bonusfunktionen i Money Train 4? Ja, du kan købe adgang til Money Cart-bonusrunden på Money Train 4. Det koster 100x din indsats at købe, så hvis din indsats fx er 1 krone, så koster det 100 kroner.

Hvad er den maksimale gevinst på Money Train 4? Money Train 4 har en maksimal gevinst på 150.000x din indsats.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.