Magnificent Power Zeus
MicroGaming

Magnificent Power Zeus


SpilleverandørMicroGaming
Lanceringsdato20. oktober 2023
SpiltypeVideo Slots
Hjul5
Betalingsrækker30
Gratis SpinsJa

Om Magnificent Power Zeus

Med Magnificent Power Zeus tager MicroGaming dig med på en rejse til det antikke Grækenland og Olympusbjerget, hvor den mægtige gud Zeus hersker.

Udgivet i oktober 2023, byder denne spilleautomat på et spilleplade bestående af fem hjul og fire symbolrækker – det betyder 30 faste gevinstlinjer i alt.

Gevinster dannes fra venstre mod højre, startende fra det yderste venstre hjul, og spillet tilbyder en maksimal gevinst på op til 1.500 gange indsatsen.

Magnificent Power Zeus funktioner

Her gennemgår vi de mangefeatures, du kan opleve, når du spiller på Magnificent Power Zeus-spilleautomaten.

Bonusfunktion på Magnificent Power Zeus

Hvis der lander minimum tre bonussymboler på spillebrættet, aktiveres Magnificent Power Zeus’ bonusfeature, men den kan først forekomme, når indsamlingsmåleren i toppen er fyldt. Nedenfor kan du se, hvad antallet af bonussymboler på spillebrættet giver af gratis spins og gevinst.

Tre bonussymboler: Udløser syv gratis spins og en gevinst på 1x indsatsen Fire bonussymboler: Udløser 10 gratis spins og en gevinst på 3x indsatsen Fem bonussymboler: Udløser 15 gratis spins og en gevinst på 5x indsatsen Seks bonussymboler: Udløser 20 gratis spins og en gevinst på 10x indsatsen

I bonusrunden kan du vinde ekstra gratis spins, hvis du rammer mindst tre bonussymboler på spillefeltet igen. Der kan maksimalt opnås en gratis spin-multiplikator på 15x i bonusrunden.

Magnificent Power-funktionen På Magnificent Power Zeus-spilleautomaten findes en indsamlingsmåler øverst på skærmen medr tre forskellige punkte. Du kan som nævnt tidligere ikke låse op for bonusrunden på Magnificent Power Zeus, før indsamlingsmåleren er fyldt, og det kræver, at i alt 60 mønter indsamles. Når det sker, låser du også op for det sjette og sidste hjul. Zeus er spillets wild-symbol, som skal bruges til at indsamle de synlige mønter på spillefelt.

Når du har samlet 30 mønter, er du halvvejs, og nu kommer ethvert fremtidigt wild-symbol med en multiplikator på enten 2x, 3x eller 5x.

Desuden bliver multiplikatorsymboler tilgængelige, når måleren er fuld. Hver gang et multiplikatorsymbol lander, øges din gratis spin-multiplikator med 0,5x – op til et maksimum af 10x i grundspillet.

Erstatningsfunktionen Magnificent Power Zeus har også en unik erstatningsfunktion, der aktiveres ved et tabt spin, hvis et wild-symbol er til stede. Funktionen fjerner alle symboler undtagen wild-symbolet, hvorefter kun de mest værdifulde symboler dukker op igen under det næste spin. Funktionen er kun tilgængelig i grundspillet.

Magnificent Power Zeus konklusion

Magnificent Power Zeus fra MicroGaming er en spilleautomat med action i både grundspillet og bonusrunden.

Den har et flot tema med græske mytologi, når det kommer til baggrundsmusik og visuelle effekter. Selvom den maksimale gevinst på 1.500x indsatsen måske ikke matcher de højeste gevinster hos andre spilleautomater, så har den sine gode kvaliteter.

Opdag mere som dette Hos nye expekt kan du prøve andre spilleautomater, der har Zeus som hovedperson. Der er f.eks. Wild Link Zeus fra MicroGaming og Zeus God of Thunder fra Williams.

FAQ

Kan jeg købe adgang til bonusrunden på Magnificent Power Zeus? Nej, Magnificent Power Zeus’ bonusrunde kan ikke købes.

Har Magnificent Power Zeus spilleautomaten en bonusfunktion? Ja, der er en bonusfunktion, og den udløses, hvis der lander minimum tre bonussymboler på Magnificent Power Zeus’ spillefelt. Før du overhovedet kan få bonussen skal du have indsamlet 30 guldmønter til indsamlingsmåleren, der ses øverst.

Hvad er den maksimale gevinst på Magnificent Power Zeus? Du kan maksimalt vinde en gevinst svarende til 1.500x din indsats på Magnificent Power Zeus, men det er sjældent at vinde, så husk at spille med omtanke.


Vores Partnere
ManchesterCity
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.