King Kong Cash Even Bigger Bananas
Blueprint

King Kong Cash Even Bigger Bananas


SpilleverandørBlueprint
Lanceringsdato30. november 2023
SpiltypeVideo Slots
Hjul6
Betalingsrækker4.096
Gratis SpinsJa

Om King Kong Cash Even Bigger Bananas

King Kong Cash Even Bigger Bananas fra Blueprint blev lanceret i november 2023, og i centrum er den berømte King Kong-karakter, som også navnet på spilleautomaten indikerer.

Spillefladen består af seks hjul med fire symboler på hvert hjul, og der er i alt hele 4.096 gevinstlinjer.

King Kong Cash Even Bigger Bananas finder sted i junglen, hvor det er højlys dag i grundspillet, mens solen er ved at gå ned under bonusrunden. Den maksimale gevinst på King Kong Cash Even Bigger Bananas er på 10.000x din indsats.

King Kong Cash Even Bigger Bananas funktioner

Spilleautomaten King Kong Cash Even Bigger Bananas har en række forskellige funktioner som vi kigger nærmere på:

Bonusfeaturen på King Kong Cash Even Bigger Bananas

Bonusrunden i King Kong Cash Even Bigger Bananas aktiveres, når der lander tre eller flere bonussymboler på hjulene. Lige meget om der lander tre eller seks bonussymboler, får du tildelt 10 gratis spins. Der er dog forskel på gevinstudbetalingen ved at lande flere bonussymboler. Få et overblik herunder:

6 bonussymboler: Giver 500x din indsats i gevinst 5 bonussymboler: 100x din indsats i gevinst 4 bonussymboler: 20x din indsats i gevinst

Det giver ingen gevinst, hvis der lander tre bonussymboler, men du får som nævnt 10 gratis spins.

Hvis du før har prøvet bonusrunden på en af Pragmatic Plays Big Bass-spilleautomater, vil du hurtigt vide, hvad bonusrunden i King Kong Cash Even Bigger Bananas går ud på. Bonusrunden er nemlig bygget op på samme måde, og i toppen af spillefladen kan du se en indsamlingsmåler. I modsætning til Big Bass-spilleautomaterne skal der på King Kong Cash Even Bigger Bananas kun indsamles tre indsamlingssymboler for at stige i niveau.

Når der lander et indsamlingssymbol på spillebrættet under bonusrunden, vil den blive tilføjet til måleren i toppen, og du kan nedenfor få et overblik over, hvad indsamlingssymbolerne kan låse op for. Indsamlingssymbolet er King Kong:

3 indsamlingssymboler: Giver 5 ekstra gratis spins og en 2x multiplikator på indsamlede bananpenge-symboler 6 indsamlingssymboler: Giver 5 ekstra gratis spins og en 3x multiplikator på indsamlede bananpenge-symboler 9 indsamlingssymboler: Giver 5 ekstra gratis spins og en 5x multiplikator på indsamlede bananpenge-symboler
12 indsamlingssymboler: Giver 5 ekstra gratis spins og en 10x multiplikator på indsamlede bananpenge-symboler

Ude til venstre for hjulene kan du se, at der er fire funktioner med lås på. De kan låses op en efter en, når der lander et indsamlingssymbol, og hvis der samtidig er et eller flere bananpenge-symboler på spillebrættet, vil der blive låst op for en funktion.

De fire funktioner er:

  • Dobbelt indsamling: Når der er låst op for denne funktion, kan der lande indsamlingssymboler på både hjul 1 og 6.
  • Lås & spin: Når denne funktion er låst op, vil alle synlige bananpenge-symboler blive låst fast på hjulene, og resten af hjulene vil spinne videre. Sådan vil det fortsætte, til der ikke lander flere nye bananpenge-symboler.
  • Penge-boost: Denne funktion indsamler alle bananpenge-symboler, og så får du et penge-boost, når det er indsamlet.
  • Gylden abe: Dette er den sidste funktion, der kan låses op for. Hvis symbolet indsamles, tildeles det værdien af alle synlige bananpenge-symboler tilsammen.

King Kong Cash Even Bigger Bananas konklusion

King Kong Cash Even Bigger Bananas er en moderne spilleautomat i flot design og med en munter melodi som lydtapet. Du kan selv vælge, om du vil høre på musikken, hvis du spiller på spilleautomaten.

Der er mange funktioner på King Kong Cash Even Bigger Bananas, og det trækker op.

Opdag mere

Hos nye expekt kan du også prøve forgængeren King Kong Cash, men også en Blueprint-spilleautomat som Big Hits Blazinator kan udforskes.

FAQ

Er der en bonusfeature på King Kong Cash Even Bigger Bananas? Ja, der er en bonusrunde, og den udløses, hvis der lander minimum tre bonussymboler i grundspillet.

Kan jeg købe bonusfeaturen på spilleautomaten King Kong Cash Even Bigger Bananas? Nej, du kan ikke købe dig adgang til bonussen på spilleautomaten.

Hvad er den maksimale gevinst på King Kong Cash Even Bigger Bananas spilleautomaten? Den maksimale gevinst på King Kong Cash Even Bigger Bananas ligger på 10.000x din indsats.


Vores Partnere
ManchesterCity
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.