Gonzo's Quest
NetEnt

Gonzo's Quest


SpilleverandørNetEnt
Lanceringsdato11. november 2011
SpiltypeVideo Slots
Hjul5
Gevinstlinjer20
Gratis spinsJa

Om Gonzo’s Quest

NetEnts Gonzo’s Quest er en af de ældre online spilleautomater, og den blev lanceret helt tilbage i november 2011.

Spillet har karakteren Gonzo som hovedperson, og han er på jagt efter guld i junglen. Selve spillegitteret på Gonzo’s Quest består af fem hjul, og der er 20 gevinstlinjer i alt.

Gonzo’s Quest har en maksimal gevinst på 2.500x din indsats, og det er ikke en høj maksimal gevinst sammenlignet med så mange andre spilleautomater online. Det betyder dog ikke, at den er nem at vinde, så husk at spille med omtanke, hvis du spiller Gonzo’s Quest eller andre online spillemaskiner.

Gonzo’s Quest-funktioner

Dette afsnit ser nærmere på nogle af de funktioner, som Gonzo’s Quest har at byde på, og som du kan støde på, hvis du spinner hjulet på spilleautomaten.

Symboler og vindende kombinationer i Gonzo’s Quest

Når en vindende kombination dannes på Gonzo’s Quest, sprænges de gevinstgivende stenblokke i luften, og nye symboler dumper ned på spillegitteret fra oven.

En vindende kombination dannes fra venstre mod højre på Gonzo’s Quest, og der skal minimum tre ens symboler på en gevinstlinje til for at opnå gevinst.

Nedenfor kan du få et overblik over, hvad de forskellige symboler udbetaler i gevinst, hvis fem af dem er med i en vindende kombination.

  • Grå maske – 125x din indsats i gevinst
  • Grøn maske – 50x
  • Guldmaske – 25x
  • Lilla maske – 10x
  • Alligator – 5x
  • Slange – 3,75x
  • Fugl – 2,5x

Wild-symbolet er et spørgsmålstegn, og det erstatter alle andre symboler.

Ved hver vindende kombination på Gonzo’s Quest øges gevinstmultiplikatoren, som kan ses i toppen af spillegitteret oppe til højre. Den starter på 1x og kan maksimalt nå op på 5x i grundspillet.

Bonusrunden i Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest har også en bonusrunde, og den aktiveres, hvis der lander tre bonussymboler fra venstre mod højre. Det giver ti gratis spins, og bonusrunden kan byde på yderligere ti gratis spins, hvis du rammer tre bonussymboler undervejs i bonussen.

I bonusrunden kan gevinstmultiplikatoren nå op på 15x din indsats, og ved bonusrunden starter den på 3x.

Gonzo’s Quest: kort fortalt

Det kan godt være, at Gonzo’s Quest er en ældre spilleautomat, men det er bestemt ikke noget, som man lægger mærke til, når man rent faktisk spiller Gonzo’s Quest.

NetEnt har nemlig skabt en spilleautomat med flot grafik. Gonzo’s Quests største styrke er dog funktionerne med bonusrunden og gevinstmultiplikatoren, som øges efter hver vindende kombination.

Find andre lignende spil

Hos nye expekt kan du finde andre lignende spil, som du kan prøve. Spil fx også Gonzo’s Quest MEGAWAYS fra NetEnt. Du kan også prøve andre spilleautomater fra NetEnt som fx Lights, Camera, Cash.

Du kan også tjekke alle de mest Populære spilleautomater hos nye expekt.

Ofte stillede spørgsmål om Gonzo’s Quest

Kan jeg købe bonusfunktionen på Gonzo’s Quest?

Nej, det er ikke muligt at købe adgang til bonussen på Gonzo’s Quest.

Har Gonzo’s Quest spilleautomaten en bonusrunde?

Ja, der er en bonusrunde på Gonzo’s Quest, og den aktiveres, hvis der lander tre bonussymboler på spillebrættet. Det udløser ti gratis spins, og der er mulighed for at få flere gratis spins i bonusrunden.

Hvad er den maksimale gevinst på spilleautomaten Gonzo’s Quest?

Den maksimale gevinst på Gonzo’s Quest er på 2.500x din indsats.

Kan jeg spille Gonzo’s Quest på mobilen hos nye expekt?

Ja, hvis du har en smartphone og har adgang til internettet, kan du spille Gonzo’s Quest fra din mobil, og det gælder både iOS- og Android-enheder. Har du en tablet, kan du også ´ spille Gonzo’s Quest på den. Du skal bruge browseren på din mobil eller tablet for at spille hos nye expekt.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.