Gold Strike
Blueprint

Gold Strike

SpilleverandørBlueprint
Lanceringsdato29. februar 2024
SpiltypeVideo Slots
Hjul6
Betalingsrækker4.096
Gratis SpinsJa

Om Gold Strike

Blueprints Gold Strike er en online spilleautomat med masser af farver. Gold Strike har måske ikke det mest moderne look, men til gengæld har Gold Strike en række features.

Selve spillet i Gold Strike består af seks hjul, og der er fire symboler på hvert hjul - Hvilket giver 4.096 gevinstlinjer.

Gold Strike har en maksimal gevinst på 10.000x indsatsen, og der dannes en vindende kombination fra venstre mod højre på spillebrættet.

Gold Strike funktioner

Gold Strike har forskellige funktioner at byde på, og dem kan du læse mere om nedenfor.

Bonusfeature på Gold Strike

Bonusrunden på Gold Strike aktiveres, hvis der lander minimum tre bonussymboler på spillebrættet. Bonussymbolet er en rød diamant, hvor der står skrevet “Bonus” med guldskrift, så du kan ikke undgå at bemærke det.

Du har to bonusrunder at vælge imellem på Gold Strike. Du kan enten vælge Wild Strike eller Cash Strike.

Wild Strike-bonussen giver otte gratis spins, ligegyldigt hvor mange bonussymboler, der lander på spillebrættet.

Hvert wild-symbol, der viser sig under Wild Strike-bonussen, føjes til gevinstmultiplikatoren, som kan ses ude til højre for spillebrættet under bonusrunden. En wild øger gevinstmultiplikatoren med én. Der er ingen grænser for, hvad gevinstmultiplikatoren kan stige til, men på Gold Strike er den maksimale gevinst 10.000x din indsats.

Lander der to bonussymboler på spillebrættet under Wild Strike-bonussen, får du yderligere fire gratis spins. tre bonussymboler giver otte ekstra spins, fire giver 12 ekstra, fem giver 20 ekstra, og seks bonussymboler giver hele 30 ekstra gratis spins.

Cash Strike-bonussen starter med et gratis spin, men der kan tildeles et spin mere, hvis der indsamles symboler nok til måleren i toppen af spillebrættet.

For hver gang et nyt trin opnås, stiger multiplikatoren. Der skal ni penge- eller jackpotsymboler til for at nå 2x-gevinstmultiplikatoren, og du kan kun nå et nyt trin ad gangen. Gevinstmultiplikatoren kan maksimalt nå op på 10x.

Du er garanteret lyn-symbolet ved hvert spin i Cash Strike-bonussen, og den indsamler værdierne på spillebrættet. Ude til venstre for spillebrættet kan du se de tre jackpots, der er på Gold Strike. Der er Mega, Stor og Midi, og de giver henholdsvis 2.500x, 250x og 25x indsatsen i gevinst.

Gold Strike konklusion

Blueprints Gold Strike har et klassisk design, og grafikken har en nostalgisk fornemmelse som online spilleautomater kan give.

Det er et plus, at Mega-jackpotten potentielt kan vindes i grundspillet, og det er en god feature, at der er to bonusrunder at vælge imellem. Den maksimale gevinst på 10.000x indsatsen er også høj, men sandsynligheden for at vinde den er lav. Husk derfor at spille med omtanke.

Opdag mere

Du kan prøve andre spilleautomater fra Blueprint hos nye expekt. Fx kan du spille Tasty Trailz, Fat Stacks Miami Cash eller Dragonfall.

Hvis du vil prøve en spilleautomat, der minder om Gold Strike, kan du prøve Gold Blitz fra MicroGaming.

FAQ

Har Gold Strike spilleautomaten en bonusrunde? Ja, og hvis du udløser spillets bonus, har du to valgmuligheder. Du kan enten vælge Wild Strike- eller Cash Strike-bonussen.

Kan jeg købe bonusfeaturen på Gold Strike? Ja, du kan godt købe adgang til bonussen på Gold Strike. Det koster 75x din indsats at købe, og du kan selv vælge, om du vil have Wild Strike eller Cash Strike som din bonus.

Kan jeg spille Gold Strike på mobilen? Ja, hvis du logger ind på nye expekt via din smartphone, kan du spille Gold Strike på din mobil.

Hvad er den maksimale gevinst på Gold Strike spilleautomaten? Du kan maksimalt vinde en gevinst på 10.000x din indsats på Gold Strike.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.