Fishin' Christmas Pots Of Gold
MicroGaming

Fishin' Christmas Pots Of Gold


SpilleverandørMicroGaming
Lanceringsdato18. november 2022
SpiltypeVideo Slots
Hjul5
Betalingsrækker10-20
Gratis SpinsJa

Om Fishin’ Christmas Pots Of Gold

I januar 2022 lancerede MicroGaming spilleautomaten Fishin’ Pots Of Gold, og allerede i november samme år var spilleverandøren klar med en en ny spilleautomat, og det er netop den, du kan læse mere om her.

Fishin’ Christmas Pots Of Gold minder på mange punkter om forgængeren, men en af forskellene er, at MicroGaming har skruet betragteligt op for den potentielle, maksimale gevinst på juleudgaven af spilleautomaten.

Mens Fishin’ Pots Of Gold har en maksimal gevinst på 5.000x indsatsen, er den maksimale gevinst på Fishin’ Christmas Pots Of Gold på hele 15.000x indsatsen.

Spillebrættet på Fishin’ Christmas Pots Of Gold består af fem hjul med tre symboler på hvert hjul og ti betalingslinjer. Udløses bonusrunden, udvides spillebrættet til at have fem symboler på hvert hjul og dermed dobbelt så mange betalingslinjer. Denne funktion findes også i Fishin’ Pots Of Gold.

En af forskellene er ligeledes, at fiskeren har fået julemandskostume på, men han fungerer stadig som spillets wild-symbol.

Fishin’ Christmas Pots Of Gold funktioner

Dette afsnit præsenterer nogle af de funktioner, du vil kunne støde på, hvis du spiller på Fishin’ Christmas Pots Of Gold.

Bonusfunktionen i Fishin’ Christmas Pots Of Gold

Ligesom i Fishin’ Pots Of Gold skal der minimum tre bonussymboler til for at udløse spillets bonusrunde. Bonussymbolet er det samme, men det har fået julepynt på sig, så det passer bedre til temaet på Fishin’ Christmas Pots Of Gold.

Tre bonussymboler på spillebrættet resulterer i 10 gratis spins. Lander der fire bonussymboler, giver dette 15 gratis spins, og fem bonussymboler giver 20 gratis spins.

Under bonusrunden er wild-symbolet det vigtigste symbol, idet det er ham, der kan indsamle de præmier, der står angivet på de fisk, som måtte vise sig på spillebrættet.

Wild-symbolet kan kun lande på femte og sidste hjul i grundspillet, men i bonusrunden kan han potentielt dukke op på alle hjul.

Akkurat som det er tilfældet på Fishin’ Pots Of Gold, kan du i bonusrunden optjene flere gratis spins for hvert tredje indsamlede wild-symbol. Samtidig stiger multiplikatoren i toppen af spillebrættet per gang, det eventuelt sker. Den starter ved 2x og stiger derefter til 3x, 5x og endelig 10x. Når du når et nyt niveau på multiplikatoren, modtager du yderligere fem gratis spins.

Wild-symbolet kan også indsamle værdien af de fire jackpots, som du kan se ude til venstre.

Fishin’ Christmas Pots Of Gold konklusion

Fishin’ Christmas Pots Of Gold byder ikke på meget nytænkning fra MicroGaming, der blot er en juleudgave af Fishin’ Pots Of Gold.

MicroGaming har dog ændret på den maksimale gevinst, som i Fishin’ Christmas Pots Of Gold er på hele 15.000x indsatsen, og det er højt sammenlignet med Fishin’ Pots Of Gold.

Opdag mere

På nye expekt har du også mulighed for at prøve forgængeren Fishin’ Pots Of Gold, men også Fishin’ BIGGER Pots Of Gold og Fishin’ Pots Of Gold: Gold Blitz fra MicroGaming kan spilles på nye expekt.

Ønsker du at udforske spil på sport, er der rig mulighed for det inde på sportssektionen.

FAQ

Er der en bonusrunde på Fishin’ Christmas Pots Of Gold? Ja, det er der, og den aktiveres, hvis der lander minimum tre bonussymboler på spillebrættet. Dette udløser ti gratis spins.

Kan jeg købe bonusrunden på Fishin’ Christmas Pots Of Gold? Ja, det er muligt at købe bonusrunden på Fishin’ Christmas Pots Of Gold, og du kan købe den med det samme, hvis du har lyst til det. Det er en forskel fra Fishin’ Pots Of Gold, hvor bonussen først kan købes, efter den er blevet aktiveret organisk én gang. Du kan købe enten 10, 15 eller 20 gratis spins, og de koster henholdsvis 50x, 100x og 150x indsatsen at købe.

Hvad kan jeg maksimalt vinde på Fishin’ Christmas Pots Of Gold? Fishin’ Christmas Pots Of Gold har en maksimal gevinst på 15.000x indsatsen, og det er 10.000x højere end Fishin’ Pots Of Gold.


Vores Partnere
ManchesterCity

Manchester City FC

3F Superliga

3F Superliga


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.