Eggs Bonanza
Snowborn

Eggs Bonanza


SpilleverandørSnowborn
Lanceringsdato6. september 2023
SpiltypeVideo Slots
Hjul5
Betalingsrækker243
Gratis SpinsJa

Om Eggs Bonanza

Eggs Bonanza er en online spilleautomat af Snowborn fra september 2023, og du kan komme på en virtuel tur på landet i Eggs Bonanza, der finder sted på en gård, og til venstre for hjulene kan du se en livlig høne.

Spillefeltet på Eggs Bonanza har fem hjul, og der er tre symboler på hver. Der kan vindes en gevinst fra venstre mod højre, og der skal tre symboler til på en gevinstlinje for at vinde.

Den maksimale gevinst på Eggs Bonanza er på 15.000x din indsats.

Eggs Bonanza funktioner

I dette afsnit kan du læse om bonusrunden på Eggs Bonanza og andre features, som du kan opleve på spilleautomaten:

Bonusfeaturen på Eggs Bonanza

Bonusrunden på Eggs Bonanza aktiveres, hvis der lander tre bonussymboler på hjulene. De kan lande på første hjul, tredje hjul og femte hjul.

Under bonusrunden starter du med tre gratis spins, men lander der et bonussymbol på hjulene under et spin i bonusrunden, vil tælleren med gratis spins blive nulstillet, og du vil få tre nye gratis spins. I bonusrunden er der også fire forskellige indsamlingsfunktioner, som udløses, hvis tre ens af indsamlingssymbolerne lander under bonussen. De fire er:

  • Doubler: Alle æggesymboler på skærmen ganges med 2x indsatsen. De æggeværdier, der ikke er vundet endnu, bliver også ganget med en 2x multiplikator.
  • Spinner: Her får du et ekstra spin, når tre spinner-symboler er indsamlet.
  • Expander: Ved den første aktivering af denne funktion åbnes der for det ekstra hjul øverst. Ved anden aktivering tildeles et ekstra hjul under.
  • Prizer: Den udløsende token erstattes af et præmieæg, hvilket kan ske op til fire gange i alt. Præmierne øges for hver gang, men starter med 15x. De efterfølgende er på 50x, 200x og 1.000x din indsats.

Bonanza Booster

I bunden af spillebrættet kan du se Bonanza Booster-måleren. Du kan indsamle poletter til måleren i grundspillet, og det sker, hvis der lander to bonussymboler på samme tid. Måleren stiger da med ét trin. Bonanza Booster-måleren er tom fra start, og der skal indsamles 16 poletter for at fylde måleren.

Chicky Respins

Hvis to gyldne æg lander på henholdsvis første og femte hjul, udløses Chicky Respins-funktionen. Funktionen starter med et respin. Det er kun blanke symboler, æggesymboler eller 1UP-symbolet, der kan vise sig under funktionen.

Hvis der lander et ægge- eller 1UP-symbol, får du et nyt respin. Multiplikatoren i toppen stiger med en pr. 1UP-symbol, der vises, men den kan maksimalt nå op til 5x.

Ved funktionens afslutning er din gevinst den samlede værdi af alle æggesymboler ganget med multiplikatoren i toppen.

Eggs Bonanza konklusion

Det er ikke mange spilleautomater online, der har lige så mange features, som Eggs Bonanza har. Af features er der bonusrunden, Eggs Collect, Bonanza Booster og Chicky Respins.

Eggs Bonanza er en innovativ spilleautomat med flot grafik, og den maksimale gevinst på 15.000x din indsats er høj. Husk dog at spille ansvarligt, da chancen for at vinde denne gevinst er meget lille.

Opdag mere

Er du til spilleautomater, hvor der er æg at finde, kan du også prøve Eggz! POWER COMBO hos nye expekt. Spilleautomaten er udviklet af MicroGaming.

Er du på udkig efter flere spilleautomater fra Snowborn, kan du eksempelvis også spille The Vault på nye expekt.

FAQ

Kan jeg få en bonus på Eggs Bonanza spilleautomaten? Ja, det kan du godt. Du får gratis spins, hvis der lander tre bonussymboler på hjulene. Bonusrunden starter med tre gratis spins.

Kan jeg købe adgang til bonussen på Eggs Bonanza? Ja. Hvis du ønsker at købe bonusrunden på Eggs Bonanza, koster det 70x din indsats at købe adgang til den.

Hvad kan der maksimalt vindes i gevinst på spilleautomaten Eggs Bonanza? Eggs Bonanza har en maksimal gevinst på 15.000x din indsats.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.