Chilli Heat MEGAWAYS
Pragmatic Play

Chilli Heat MEGAWAYS


SpilleverandørPragmatic Play
Lanceringsdato26. august 2021
SpiltypeVideo Slots
Hjul6
BetalingsrækkerOp til 200.704
Gratis SpinsJa

Om Chilli Heat MEGAWAYS

Pragmatic Plays Chilli Heat MEGAWAYS blev lanceret i august 2021, og det er en spilleautomat med mexicansk tema.

Spillegitteret består af seks hjul, og der kan være mellem 2-7 symboler på det yderste venstre og højre hjul. På hjul 2-5 kan der være op til otte symboler inkl. toprækken, der ses i toppen af gitteret. Til venstre for toprækken ser du Chilli Heat MEGAWAYS’ logo.

Der dannes en vindende kombination fra yderste venstre hjul mod højre. Når der opnås gevinst, fjernes de symboler, der er med i gevinstkombinationen, og de bliver erstattet med nye symboler, der falder ned fra oven.

På Chilli Heat MEGAWAYS kan du maksimalt vinde en gevinst svarende til 5.000x din indsats, men du skal ikke regne med, at du kommer til at vinde det. Husk derfor at spille med omtanke.

Chilli Heat MEGAWAYS funktioner

Chilli Heat MEGAWAYS har ikke mange features, men herunder kan du bl.a. læse om spillets bonusfeature:

Bonusfeaturen på Chilli Heat MEGAWAYS

For at udløse Chilli Heat MEGAWAYS bonusrunde skal der lande minimum seks pengesymboler på spillebrættet. Pengesymbolet kan dukke op på alle seks hjul, men ikke på toprækken øverst.

Bonusrunden på Chilli Heat MEGAWAYS er en respin-feature, som starter med tre respins. Hvis et symbol viser sig på spillebrættet, vil du få tre nye respins, og sådan fortsætter det. Bonusfeaturen slutter, når der ikke er landet et nyt symbol tre gange i træk.

Pengesymbolet kan have en af følgende værdier: 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 10x, 15x, 20x, 25x, 50x, 75x, 100x eller 250x indsatsen.

Under bonusfeaturen kan disse symboler vise sig i toprækken:

  • Hængelås, der hælder til venstre: Låser op for det første hjul
  • Hængelås, der hælder til højre: Låser op for det sjette hjul
  • Pile, der peger op og ned: Øger antallet af mulige symboler til syv på det hjul, den lander over, indtil featuren slutter
  • Nedadgående pil med cirkel om: Indsamler værdien på alle pengesymboler, der er på det hjul, det lander ved, og tilføjer dem til den samlede gevinst
  • Nedadgående pil med firkant om: Indsamler værdien på alle pengesymboler på skærmen og tilføjer det til den samlede gevinst
  • X med cirkel om: Ganger tilfældigt beløbet for alle pengesymbolerne på hjulet nedenfor med enten 2x, 3x, 5x eller 10x.
  • X med firkant om: Ganger tilfældigt beløbet for alle synlige pengesymboler på spillebrættet med enten 2x, 3x, 5x eller 10x.

Spillets wildsymbol står der “Chilli Heat” på med store bogstaver, og det erstatter alle symboler undtagen pengesymbolet. Wildsymbolet kan vise sig på hjul to, tre, fire og fem.

Chilli Heat MEGAWAYS konklusion

Pragmatic Plays Chilli Heat MEGAWAYS har en maksimal gevinst på 5.000x indsatsen, og det er en markant stigning i forhold til forgængeren Chilli Heat, der har en maksimal gevinst på 1.000x.

Chilli Heat MEGAWAYS har kun bonusrunden med respins som feature, og det gør det til en spilleautomat med et lidt tyndt gameplay.

Opdag mere

På nye expekt kan du prøve forgængeren Chilli Heat, men du kan også spille på andre spilleautomater fra Pragmatic Play som f.eks. Cash Chips.

FAQ

Kan jeg få en bonus på Chilli Heat MEGAWAYS spilleautomaten? Ja, du kan få bonus på Chilli Heat MEGAWAYS. Den udløses, hvis der lander minimum seks pengesymboler på spillebrættet under grundspillet.

Kan jeg købe bonussen på Chilli Heat MEGAWAYS? Ja, det kan du godt. Det koster 100x din indsats at købe adgang til bonusfeaturen på Chilli Heat MEGAWAYS.

Hvad kan jeg maksimalt vinde på spilleautomaten Chilli Heat MEGAWAYS? Den maksimale gevinst på Chilli Heat MEGAWAYS er på 5.000x indsatsen.


Vores Partnere
ManchesterCity

Manchester City FC

3F Superliga

3F Superliga


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.