Cash Box
Pragmatic Play

Cash Box


SpilleverandørPragmatic Play
Lanceringsdato10. juli 2023
SpiltypeVideo Slots
Hjul5
Betalingsrækker20
Gratis SpinsJa

Om Cash Box

Cash Box er en online spilleautomat udviklet af spilleverandøren Pragmatic Play tilbage i sommeren 2023.

Spillefeltet består af fem hjul med tre symboler på hvert hjul. På de fleste online spilleautomater er der flere forskellige symboler, der kan dukke op, men sådan forholder det sig ikke på Cash Box, hvor det kun er Pengeskabs-symbolet, der vises efter hvert spin. Til gengæld kan symbolet åbne sig tilfældigt og have forskellige værdier bag skabslågen.

Hvis tre eller flere værdier er til stede på spillebrættet, vil du få udbetalt det samlede beløb af pengeværdierne i gevinst.

Der er følgende mulige pengeværdier på Cash Box: 0,05x, 0,1x, 0,25x, 0,5x, 1x, 2,5x, 5x, 25x eller 50x din indsats.

Cash Box har en maksimal gevinst på 5.000x din indsats, og det er der mange andre Pragmatic Play-spillemaskiner, der har.

Cash Box funktioner

Dette afsnit ser nærmere på nogle af de funktioner, som du vil kunne møde, hvis du spiller på Cash Box spilleautomaten:

Bonusfeaturen på Cash Box

Bonusrunden på Cash Box udløses, hvis tre bonussymboler viser sig på skærmen. De kan gemme sig bag Pengeskabs-symbolet, og der skal altså minimum tre symboler med “Free Spins” til, før du kan få bonus.

Herunder kan du se, hvad antallet af bonussymboler betyder i forhold til gevinst og antallet af gratis spins:

  • 3 bonussymboler: Udbetaler 1x din indsats i gevinst og giver 10 gratis spins
  • 4 bonussymboler: Udbetaler 5x din indsats i gevinst og udløser 15 gratis spins
  • 5 bonussymboler: Udbetaler 10x din indsats i gevinst og udløser 20 gratis spins

Under bonusrunden kan du få flere gratis spins, og det sker, hvis pengeskabet åbner op for tre bonussymboler. Dette giver dig ti gratis spins yderligere.

I bonusrunden får du også kun en gevinst, hvis Pengeskabs-symbolerne åbner for minimum tre værdier på spillebrættet.

Spillet har også tre jackpots, der kan vindes, og dem kan du se i toppen over spillebrættet. De hedder: Grand, Major og Mini. Se herunder, hvad de giver i gevinst, hvis de viser sig henholdsvis fem, fire eller tre af symbolerne.

  • Grand-symbolet: Der skal fem Grand-symboler til på skærmen for at vinde spillets maksimale gevinst på 5.000x din indsats
  • Major-symbolet: Viser fire Major-symboler sig på skærmen, giver det en gevinst på 500x din indsats
  • Mini-symbolet: tre Mini-symboler på spillebrættet giver en gevinst på 40x din indsats

Det er også Pengeskabs-symbolet, der kan vise disse jackpot-symboler.

Cash Box konklusion

Cash Box er en simpel spilleautomat uden de store features. Spillets bonusrunde og de tre jackpots giver spilleautomaten noget liv, men hvis du er til en online spilleautomat med flere forskellige features, så er det ikke sikkert, at du synes, at Cash Box lever op til dette.

Grand-symbolet kan udløse spillets maksimale gevinst på 5.000x, men der skal fem Grand-symboler til, så det er ikke noget, du skal regne med at vinde. Husk derfor at spille ansvarligt.

Opdag mere

Der er andre lignende spilleautomater, du kan prøve hos nye expekt. Du kan fx også prøve Reel Banks eller Iron Bank, der er udviklet af henholdsvis Pragmatic Play og Relax.

FAQ

Har Cash Box spilleautomaten en bonusrunde? Ja, der er en bonusrunde på Cash Box, og den udløses, hvis Pengeskabs-symbolet viser minimum tre bonussymboler. Tre bonussymboler giver 10 gratis spins, fire bonussymboler giver 15 gratis spins, og fem bonussymboler kaster 20 gratis spins af sig.

Kan jeg købe adgang til bonussen på Cash Box? Ja, du kan godt købe bonussen på Cash Box, hvis du vil det. Det koster dog 100x din indsats at købe adgang til bonusrunden på Cash Box.

Hvad er den maksimale gevinst på spilleautomaten Cash Box? Den maksimale gevinst, der kan vindes på Cash Box, er på 5.000x din indsats.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.