Book of Vikings
Pragmatic Play

Book of Vikings


SpilleverandørPragmatic Play
Lanceringsdato22. juli 2021
SpiltypeVideo Slots
Hjul5
Betalingsrækker10
Gratis SpinsJa

Om Book of Vikings

Book of Vikings spilleautomaten er udviklet af spilleverandøren Pragmatic Play og udkom i sommeren 2021.

Som navnet på spilleautomaten antyder, er dens tema vikinger. Selve spillegitteret består af fem hjul med tre symboler på hvert hjul, og der er i alt ti gevinstlinjer i spillet. Fra venstre mod højre kan en vindende kombination dannes i Book of Vikings.

Book of Vikings har en dyster baggrund med uvejr, og uvejret fortsætter, hvis bonusrunden aktiveres.

Book of Vikings har en maksimal gevinst på 5.500x din indsats, men du skal ikke regne med, at du kommer til at vinde den maksimale gevinst, så husk at spille ansvarligt.

Book of Vikings funktioner

I dette afsnit ses der bl.a. nærmere på bonusrunden i Book of Vikings:

Bonusfeaturen på Book of Vikings

Der er en bonusrunde på Book of Vikings, og den aktiveres, hvis minimum tre bonussymboler viser sig under grundspillet. Spillets bonussymbol er en bog, og optræder der minimum tre bonussymboler på spillebrættet, vil du få ti gratis spins.

Inden bonusrundens begyndelse tildeles du et symbol, som kan udvide sig, hvis det lander under bonusrunden. Det er kun det symbol, som du tildeles inden bonusrundens start, der kan udvide sig. De lavtbetalende symboler skal vise sig minimum tre gange, før de udvider sig, mens et højtbetalende symbol udvider sig, hvis der er minimum to af dem.

Det er muligt at få flere gratis spins under bonusrunden, og det sker, hvis der dukker yderligere tre bonussymboler op. Dette giver ti ekstra gratis spins.

Symbolerne på Book of Vikings

Nedenfor kan du læse om de forskellige symboler, du kan møde på Book of Vikings, og hvad de giver i gevinst, hvis der dannes en vindende kombination med fem af symbolerne:

  • Mandlig viking - betaler 500x din indsats i gevinst
  • Kvindelig viking - betaler 200x indsatsen i gevinst
  • Vikingehjelm - betaler 75x
  • Horn - betaler 75x
  • A - 15x
  • K - 15x
  • Q - 10x
  • J - 10x
  • 10 - 10x

Bonussymbolet er en bog, og det fungerer også som spillets wildsymbol. Lander der tre af disse, får du en gevinst på 2x din indsats og adgang til bonusrunden.

Fire bonussymboler betaler 20x din indsats i gevinst, mens fem giver 200x din indsats i gevinst. Om du får tre eller fem bonussymboler, vil du stadig få ti gratis spins.

Book of Vikings konklusion

Book of Vikings er en klassisk spilleautomat, der tilbyder mange af de samme funktioner som andre spil i ‘Book of…’-serien. Bonusrunden minder f.eks. om andre spilleautomater, der starter med “Book of”.

Grafisk er der ikke en finger at sætte på Book of Vikings, og Pragmatic Play er lykkedes godt med vikingetemaet.

Opdag mere

Hos nye expekt kan du også prøve lignende online spilleautomater fra Pragmatic Play som f.eks. Book of Golden Sands, Book of the Fallen og Book of Tut MEGAWAYS.

FAQ

Kan jeg få en bonus på Book of Vikings? Ja, og bonusrunden på Book of Vikings aktiveres, hvis der lander minimum tre bonussymboler på spillebrættet. Uanset om der lander tre, fire eller fem bonussymboler, vil du få ti gratis spins.

Kan jeg købe bonusfeaturen på Book of Vikings? Ja, bonusrunden på Book of Vikings kan købes, og det koster 100x din indsats at købe adgang til bonusfeaturen.

Hvad er den maksimale gevinst på Book of Vikings? På Book of Vikings kan du maksimalt vinde en gevinst på 5.500x din indsats.

Kan jeg spille Book of Vikings på mobilen? Ja, du kan godt spille Book of Vikings på din mobil hos nye expekt, og den er tilgængelig på både iOS- og Android-enheder.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.