Book of Goddess Mega Moolah
MicroGaming

Book of Goddess Mega Moolah


SpilleverandørMicroGaming
Lanceringsdato29. november 2023
SpiltypeVideo Slots
Hjul5
Betalingsrækker10
Gratis SpinsJa

Om Book of Goddess Mega Moolah

I slutningen af november 2023 lancerede MicroGaming spilleautomaten Book of Goddess Mega Moolah, der har et fortryllende egyptisk tema.

Spilleautomaten Book of Goddess Mega Moolah har fem hjul med tre symboler på hver og 10 gevinstlinjer. Her kan spillere kan opnå gevinster fra venstre mod højre, som du ser det hos andre spilleautomater online.

Til højre side kan du se en guldkrukke, der er proppet med guldmønter og over guldkrukken ser du spillets fire jackpots: Mega, Major, Minor og Mini.

Book of Goddess Mega Moolahs maksimale gevinst ligger på 5.000x indsatsen.

Book of Goddess Mega Moolah-funktioner

Her kigger vi nærmere på flere af de forskellige funktioner i spilleautomaten Book of Goddess Mega Moolah, deribland bonusfunktionen.

Bonfusfunktionen på Book of Goddess Mega Moolah

I Book of Goddess Mega Moolah støder vi bl.a. på symbolet af en bog, der faktisk har to funktioner: Bogen er et wild-symbol, men den kan også give dig adgang til spillets bonusrunde. Hvis du rammer tre af disse bogsymboler på hjulene udløses bonusrunden og 10 gratis spins.

Før bonusrunden går i gang, tildeles et tilfældigt symbol, der har potentialet til at udvide sig. I løbet af bonusrunden kan du sagtens genudløse endnu en bonus – og dermed flere gratis spins – hvis du igen lander på tre bogsymboler.

Funktionen med jackpothjulet Under ethvert spin kan jackpothjulet pludselig aktiveres, og når det sker, ser du et hjul i forskellige farver, som du kan spinne. Hver farve på hjulet repræsenterer en af de fire jackpots, som du kan se ude til venstre for spillefeltet.

Det hvide farve repræsenterer Mega-jackpotten, som er spillets største. Blå står for Major-jackpotten, og de gule markerer Minor-jackpotten. Til sidst har vi orange, som symboliserer Mini-jackpotten. Hjulets farver er opdelt i ét hvidt, tre blå, seks gule og ti orange felter.

Symboler i Book of Goddess Mega Moolah

Her kan du få et overblik over symbolerne på Book of Goddess Mega Moolah, og hvad de potentielt kan give i gevinst.

  • Gudinde: Kan give op til 500x din indsats i gevinst
  • Øje: Kan give op til 200x indsatsen i gevinst
  • Gylden statue: Op til 75x indsatsen i gevinst
  • Stav: Op til 75x
  • A: Op til 15x
  • K: Op til 15x
  • Q: Op til 7,5x
  • J: Op til 7,5x
  • 10: Op til 7,5x

Book of Goddess Mega Moolah konklusion

For spillere, der allerede kendet teamet "Book of" blandt spilleautomater, kan Book of Goddess Mega Moolah fra MicroGaming måske virke, som noget man kender: Men det er ikke altid en dårlig ting! Når bonusrunden går i gang, får du 10 gratis spins og et symbol på samme måde som ved Book of Dead fra Play'n Go.

Men med et jackpothjul, der kan poppe op hvert eneste øjeblik, får grundspillet i Book of Goddess Mega Moolah noget nyt og ekstra.

Opdag mere som dette

På nye expekt er der flere andre spilleautomater med egyptisk tema. Du kan f.eks. også spille Towering Pays Egypt fra ReelPlay og Rubies of Egypt fra Just For The Win.

FAQ

Kan man få en bonusrunde på Book of Goddess Mega Moolah-spilleautomaten? Ja, Book of Goddess Mega Moolah har en bonusrunde, og den udløses, når minimum 3 bonussymboler dukker op på spilleautomaten. Det giver 10 gratis spins.

Kan bonusfunktionen på spilleautomaten Book of Goddess Mega Moolah købes? Nej, du kan ikke købe bonusser på Book of Goddess Mega Moolah.

Hvad kan maksimalt vindes i gevinst på Book of Goddess Mega Moolah? Book of Goddess Mega Moolahs maksimale gevinst er på 5.000x din indsats, men husk at spille med omtanke, da chancen for at vinde den højest muligt gevinst er forsvindende lav.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.