Bomb Bonanza
Pragmatic Play

Bomb Bonanza


SpilleverandørPragmatic Play
Lanceringsdato7. juli 2022
SpiltypeVideo Slots
Hjul5
Betalingsrækker50
Gratis SpinsJa

Om Bomb Bonanza

Bomb Bonanza er en spilleautomat fra Pragmatic Play, der blev lanceret i sommeren 2022.

Spillets grundspil finder sted over en guldmine, og spillebrættet består af fem hjul med fem symboler på hvert hjul, og der er 50 betalingslinjer i alt på Bomb Bonanza spillemaskinen.

Bomb Bonanza fremstår som en grafisk flot spilleautomat, og musikken er behagelig at lytte til. Du kan selv vælge, om du vil spille med lyd eller ej. Ønsker du at slå lyden fra, skal du trykke på lydikonet i bunden af venstre hjørne.

Den maksimale gevinst på Bomb Bonanza er på 1.665x indsatsen, og det får ikke Bomb Bonanza op i toppen blandt spilleautomater online, hvad maksimal gevinst angår.

At den maksimale gevinst er lav sammenlignet med mange andre spillemaskiner, betyder dog ikke, at du skal forvente at vinde den maksimale gevinst, da chancen stadig er lille for at vinde den helt store gevinst. Husk derfor kun at spille for beløb, som du kan tåle at miste.

Bomb Bonanza funktioner

Herunder kan du læse om nogle af funktioner, der er at finde, når du spiller Bomb Bonanza.

Bonusrunden i Bomb Bonanza

Hvis der lander 3 bonussymboler på spillebrættet i Bomb Bonanza, udløses spillets bonusrunde, og dette resulterer i 6 gratis spins. Bonussymbolet kan lande på hjul 1, hjul 2 og hjul 5.

Under bonusrunden kan der lande symboler af guldklumper på spillebrættet, og disse bliver indsamlet til en måler, der kan ses til højre for hjulene. Måleren har i alt fem niveauer, og du kan læse mere omkring dette længere nede.

Når omtalte symbol er indsamlet, vil det eksplodere, og et nyt symbol vil herefter falde ned og dække for den tomme position.

Hvis måleren er fyldt, modtager du ekstra gratis spins, og det forbedrer også wild-symbolerne, der kan udvide sig mere, jo flere gange måleren fyldes af guldklumper.

Nedenfor kan du få et overblik over de fem forskellige niveauer, der gør sig gældende under bonusrunden.

  • Niveau 1: Bonusrunden starter på dette niveau, og alle wild-symboler udvides i et 1x1 mønster.

  • Niveau 2: Hvis du indsamler 5 guldklumper i løbet af de første 6 gratis spins, så når du dette niveau, og det giver yderligere 4 gratis spins, og alle wild-symboler udvides til et 2x2 mønster.

  • Niveau 3: 5 guldklumper skal der også til for at nå niveau 3. Dette giver 2 gratis spins yderligere, og wild-symboler udvides til et 3x3 mønster.

  • Niveau 4: Også her skal der indsamles 5 guldklumper for at nå til. Det giver 2 gratis spins mere, og wilds udvides til et 4x4 mønster.

  • Niveau 5: For at nå det sidste niveau skal der indsamles 3 guldklumper, og lykkes det, giver det 1 gratis spin yderligere. Wilds udvides her til et 5x5 mønster.

Bomb Bonanza konklusion

Pragmatic Plays Bomb Bonanza har et detaljeret design, og potentialet med de fem niveauer gør godt for gameplayet under bonusrunden.

Den maksimale gevinst på Bomb Bonanza spilleautomaten er ikke imponerende, og det er betydeligt lavere end på andre af Pragmatic Plays spilleautomater, hvor den maksimale gevinst er på 5.000x på flere af dem.

Opdag mere

Der er mange andre spilleautomater, der er udviklet af Pragmatic Play, som du kan prøve hos nye expekt. F.eks. er det muligt at spille Floating Dragon MEGAWAYS og The Dog House Multihold.

Nye expekt har bl.a. også spilleautomater fra MicroGaming, såsom Amazing Link Catalleros og Amazing Link Riches.

FAQ

Har Bomb Bonanza en bonusrunde? Ja, der er en bonusrunde på slotmaskinen Bomb Bonanza, og den udløses ved, at der lander minimum tre bonussymboler på spillebrættet. Dette giver 6 gratis spins.

Kan jeg købe bonusrunden på Bomb Bonanza? Nej, det er ikke muligt at købe adgang til bonusrunden på Bomb Bonanza.

Hvad er Bomb Bonanzas maksimale gevinst? Den maksimale gevinst på Bomb Bonanza er på 1.665x din indsats.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.