Blazing Bison Gold Blitz
MicroGaming

Blazing Bison Gold Blitz

Blazing Bison Gold Blitz – et overblik

SpilleverandørMicroGaming
LanceringsdatoMaj 2023
SpiltypeKlassiske slots
Hjulseks
Gevinstlinjer4.096
Free SpinsJa

Hvordan spiller man Blazing Bison Gold Blitz?

Denne spilleautomat fra MicroGaming er fyldt med vild musik og farverig grafik og helt lige til. Spillet er ret simpeltl med seks hjul og fire rækker og en win-all-way-opsætning, der giver hele 4.096 betalingslinjer. I spillet finder du de klassiske 9 A-spillekort og de mere værdifulde symboler, nemlig terninger, hestesko, klokke, heldige syvere og bisonen. Hvis man scorer seks ens på de seks rækker, giver det mellem en og halvanden gang indsatsen på lavværdisymbolerne og to til seks gange på højværdisymbolerne. Der er naturligvis et wild-symbol, der erstatter alle andre symboler udover scatter og kan være med til at øge den potentielle gevinstchance.

Spilfunktioner

Blazing Bison Gold Blitz er en relativt ligetil spilleautomat, men der er et par funktioner, der er værd at kende til:

Samlefunktionen

På hjul et og seks kan man være heldig at ramme samlesymbolet, der repræsenteres af et lyn. Rammer man det, bliver alle jackpot- og pengesymboler samlet i ét symbol og udbetalt. Dette kan derfor give store gevinster, hvis man rammer disse. Jackpotgevinsterne er Minor-, Major- eller Megajackpot på henholdsvis 25, 250 og 2.500 gange indsatsen. Man kan opnå den maksimale gevinst ved at ramme en Megajackpot samtidig med to samlesymboler, der derved giver to gange 2.500 gange indsatsen eller med andre ord 5.000 gange indsatsen.

Scatter-symbolet

Lander man på scatter-symbolet, der i dette spil repræsenteres af et sherif-skilt, får man mellem en og fem gange sin indsats og adgang til bonusrunden, hvor man kan vælge enten 8-30 gratis spins eller to til syv Gold Blitz-spins alt efter antallet af scatter-symboler.

Gratis spin

I denne runde får man en multiplikator på enten to, tre eller fem gange gevinsten, hvis man får et wild-symbol i forbindelse med en gevinst. Rammer man mindst to scatter-symboler, får man helt op til 30 ekstra gratis spins.

Gold Blitz

I Gold Blitz-runden kan man kun lande samlesymboler, pengesymboler eller jackpotsymboler. Dette giver en garanteret gevinst i hver runde. Derfor kan det være den helt store gevinst, man kan vinde herigennem.

Købsfunktion

Med købsfunktionen kan man købe direkte adgang til bonusrunden. Man kan vælge mellem tre forskellige køb, der koster 75, 120 og 150 gange ens gevinst og giver adgang til forskellige mængder gratis spins eller Gold Blitz-runder. Her skal man så gøre op med sig selv, hvor man tror den største sandsynlighed for en stor gevinst ligger. Er det i runden med gratis spins, hvor man kan score store multiplikatorer og potentielt spille længe? Eller er det i Gold Blitz-runden, hvor man er sikker på gevinst, men ikke på størrelsen af den? Vælger man at købe sig til bonusrunderne, skal man dog være opmærksom på, at man kommer en del mere i minus fra start, end hvis man opnår gratis spins via scatter-symbolerne.

Blazing Bison Gold Blitz: Konklusion

Blazing Bison Gold Blitz er en dynamisk spilleautomat, der med sin lyd og lys holder spilleren underholdt. Med de to forskellige bonusrunder, som spilleren selv kan vælge mellem, får man gode muligheder for at score den store gevinst. Derfor er dette en spillemaskine, der indeholder alt det klassiske, men alligevel formår at overraske.

Find flere lignende spil

Se flere spil, der ligner Blazing Bison Gold Blitz, såsom Amazing Link Catalleros, Viking Queen eller Amazing Link Riches fra MicroGaming på Expekt, og find den online-spilleautomat, der er bedst for dig!

FAQ

Hvor mange hjul er der i Blazing Bison Gold Blitz?

Der er seks hjul.

Har Blazing Bison Gold Blitz gratis spin?

Ja, og der er desuden også en bonusrunde med gevinstgaranti.

Hvad er højeste gevinst Blazing Bison Gold Blitz?

5.000 gange indsatsen


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.