Big Bass Amazon Xtreme
Pragmatic Play

Big Bass Amazon Xtreme

Big Bass Amazon Xtreme – et overblik

SpiludbyderPragmatic Play
LanceringsdatoJuni 2023
SpiltypeVideoslots
HjulFem
UdbetalingslinjerTi
Gratis spinJa

Hvordan spiller man Big Bass Amazon Xtreme?

Find fiskeudstyret frem, og forbered dig på et nyt fiskeeventyr, når Pragmatic Plays’ partner Reel Kingdom tager den kendte spilserie Big Bass til det næste niveau! Big Bass Amazon Xtreme følger det klassiske slots-layout med fem hjul med tre rækker og ti udbetalingslinjer.

Symbolerne spænder fra de klassiske 10, knægt, dame, konge og es der giver 5-10 gange indsatsen igen, hvis man rammer fem stk., til symboler såsom en fiskeprop, tukan, fiskestang eller rygsæk, der giver 50-200 gange indsatsen igen ved fem stk. Derudover er der fiskeren, der i dette spil agerer som Wild-symbol, der kan erstatte alle symboler undtagen scatter, der er en springende fisk.

Spilfunktioner

Big Bass Amazon Xtreme har mange funktioner, der er værd at kende – om man så spiller med almindelige indsatser, går efter pengesymbolerne, gratis spin eller det valgfrie bonuskøb:

Ante-indsats

Det er muligt at aktivere en ante-indsats. Dette hæver din nuværende indsats med 50 %, men dertil følger en øget chance for scatter-symboler, hvilket så øger dine chancer for at starte en gratis spinrunde. Det er dog vigtigt at nævne, at man ikke kan købe sig til en bonus-spinrunde, mens ante-indsats er aktiveret.

Pengesymboler

Både i det almindelige spil og i den gratis spinrunde vil spilleren falde over specielle fiskesymboler, der hver især har en vilkårlig pengeværdi. Denne værdi spænder fra 0,2 til 1000 gange indsatsen. Derudover er der en vilkårlig chance for, at alle synlige pengesymboler bliver samlet ved afslutningen af et almindeligt spin. Hvis dette sker, bliver der desuden aktiveret en multiplikator på 1-50 gange det vundne beløb, hvilket tilfører et element af uforudsigelighed.

Gratis spin

For at aktivere den gratis spinrunde skal spilleren lande på tre, fire eller fem scatter-symboler. Dette giver ti gratis spin, og hvis man rammer fire eller fem, vil der desuden blive synliggjort henholdsvis en eller to støvler i det efterfølgende minispil. Inden gratis-spinrunden for alvor starter, skal man nemlig finde nogle modifikatorer til runden – her skal man vælge krukker, og inde i hver krukke gemmer sig følgende:

  • Ekstra gratis spin: Få henholdsvis et, to eller tre ekstra spin ved at ramme denne.
  • Garanteret fisk: Få 1-3 garanterede pengesymboler med ved hvert spin.
  • Allerede samlet fisker-Wild: Få 1-3 fisker-Wilds, hvilket øger dit fremskridt i runden
  • Fjern laveste fisk: Fjern pengesymbolet, der giver 2-5 gange indsatsen igen.
  • Støvle: Minispillet er slut, og gratis-spinrunden starter.

Under runden vil alle fisk, dvs. pengesymboler, blive samlet, hver gang der også er en fisker-Wild tilstede. Derudover er der adskillige animationer såsom vandfald, der ændrer alle symboler undtagen Wild, eller en tilfældig fiskekrog, der hiver et Wild eller et pengesymbol frem.

Bonuskøb

Big Bass Amazon Xtreme tilbyder, at man kan købe sig til en gratis spinrunde for 100 gange den nuværende indsats. Derefter spinner hjulene, og mellem tre og fem scatter-symboler rammes. Derefter fortsætter spillet som beskrevet ovenfor.

Big Bass Amazon Xtreme: Konklusion

Big Bass Amazon Xtreme er en ny online-spilleautomat, der er velegnet til både nye spillere og til spillere, der kender Big Bass-serien i forvejen. Muligheden for at være med til at vælge, hvilke funktioner og fordele man vil bruge i den gratis spinrunde, skaber en individuel oplevelse, og gevinstloftet er på 10.000 gange ens indsats.

Find flere spil ligesom dette

Find flere spil ligesom Big Bass Amazon Xtreme såsom Piggy Bankers eller Rocket Blast MEGAWAYS, på Expekt, og find den spilleautomat, der fungerer bedst for dig! Du kan finde de mest populære spillemaskiner lige her. Er du mere til det søde univers så tjek også Sweet Bonanza fra Pragmatic Play ud!

FAQ

Hvor mange slots er der i Big Bass Amazon Xtreme?

Der er fem hjul, tre rækker og ti udbetalingslinjer.

Har Big Bass Amazon Xtreme gratis spin?

Ja.

Hvad er den højeste gevinst i Big Bass Amazon Xtreme?

10.000 gange indsats.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.