Area Blast Double Bass
MicroGaming

Area Blast Double Bass


SpilleverandørMicroGaming
Lanceringsdato16. august 2023
SpiltypeVideo Slots
Hjul5
Gevinstlinjer20
Gratis SpinsJa

Om Area Blast Double Bass

MicroGamings Area Blast Double Bass byder på flere af de samme funktioner, som andre spilleautomater online fra MicroGaming gør.

Ude til venstre, under manden med fiskestangen, kan du se, at der er fire forskellige jackpots. Der er Mini, Minor, Major og Grand, som også er at finde på Area Link Phoenix og andre spil fra MicroGaming.

Spillebrættet på Area Blast Double Bass består af fem hjul med fire symboler på hvert hjul, og der er 20 betalingslinjer i alt.

Den maksimale gevinst på Area Blast Double Bass er på 5.000x din indsats, og det er Grand-jackpotten, der udløser den. Her skal det nævnes, at det er meget svært at vinde den maksimale gevinst, så husk kun at spille for indsatser, som du kan tåle at miste.

Area Blast Double Bass funktioner

I dette afsnit kan du læse om nogle af de funktioner, der er på Area Blast Double Bass spilleautomaten.

Bonusfunktioner på Area Blast Double Bass

Der er to bonusfunktioner på Area Blast Double Bass. Den ene er “Area Blast”, og den udløses ved, at enten det første hjul eller det femte hjul på spillebrættet viser et helt udløser-symbol, som er en stor grøn fisk.

Udløser-symbolet er kun muligt at få hjul 1 og hjul 5. Hvis der lander mindst ét fiskesymbol på spillebrættet, og der samtidig vises et helt udløser-symbol på enten hjul 1 eller 5, udløses denne bonusfunktion. Er der et helt udløser-symbol på eksempelvis hjul 5, og der samtidig er et synligt udløser-symbol på hjul 1, tildeles den bedst mulige Area Blast-bonus.

Area Blast-bonussen giver et re-spin, og hvis der lander et fiskesymbol på spillebrættet, tildeles yderligere et re-spin, og sådan fortsætter det, indtil der ikke lander et fiskesymbol. Ved hvert re-spin øges multiplikatoren i øvrigt med 1 under Area Blast-bonussen.

Gratis spins Den anden bonusrunde på Area Blast Double Bass er de gratis spins, som udløses ved, at der lander minimum 3 bonussymboler på spillebrættet. Bonussymbolet er et gyldent trofæ.

Det er ikke muligt at opnå yderligere gratis spins under denne bonusrunde, men hvis der lander et kun delvist Udløser-symbol under de gratis spins, vil symbolet automatisk skubbes på plads og fylde enten hjul 1 eller hjul 5, afhængigt af hvor det lander, og det vil aktivere den anden bonusfunktion i spillet.

Symboler på Area Blast Double Bass

Det er Wild-symbolet, der er det mest værdifulde på spilleautomaten Area Blast Double Bass. 5 af disse i en vindende kombination giver en gevinst på 10x din indsats. På spillebrættet kan også en båd, fiskegrej, tal m.m. vise sig.

Area Blast Double Bass konklusion

MicroGaming har ikke gjort det store ud af lyden på Area Blast Double Bass, og visuelt findes der også flottere eksempler på spilleautomater online.

Den maksimale gevinst på 5.000x din indsats er meget sammenlignelig med andre spilleautomater fra MicroGaming som Area Link Phoenix.

Hvis du spiller på spillemaskinen, så husk kun at spille for penge, som du kan tåle at tabe.

Opdag mere

Som nævnt er der andre spilleautomater online fra MicroGaming, såsom Area Link Phoenix. Denne kan du også spille på nye expekt, men du finder også andre spilleautomater fra MicroGaming. Her kan blandt andet nævnes Lock A Luck og Wild Catch.

FAQ

Har Area Blast Double Bass en bonusrunde? Ja, der er to bonusfunktion på Area Blast Double Bass.

Kan jeg købe sig adgang til bonussen i Area Blast Double Bass? Nej, det er ikke muligt at købe bonussen på Area Blast Double Bass spilleautomaten.

Kan jeg spille Area Blast Double Bass på mobilen? Ja, det er muligt at spille Area Blast Double Bass på mobilen ved at bruge din internetbrowser.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.