5 on the Farm
MicroGaming

5 on the Farm


SpilleverandørMicroGaming
Lanceringsdato30. januar 2024
SpiltypeVideo Slots
Hjul5
Betalingsrækker20
Gratis SpinsJa

Om 5 on the Farm

Der er fuld knald på farverne på MicroGamings 5 on the Farm spilleautomat, der har bondegårdstema over sig.

At du befinder dig på en gård, kan også høres, hvis lyden på 5 on the Farm er slået til. Du kan bl.a. høre en hane, der galer, og en gryntende gris. Du kan også vælge at slå lyden fra, hvis du hellere vil det.

5 on the Farm består af fem hjul med fire symboler på hver. Der er 20 gevinstlinjer i alt, og en vindende kombination dannes fra venstre mod højre.

Ude til venstre ses spillets fire jackpots: Grand, Major, Minor og Mini. Dem kan du læse mere om i afsnittet nedenfor.

5 on the Farm funktioner

I dette afsnit kan du læse mere om nogle af de funktioner, som du vil kunne møde på 5 on the Farm spilleautomaten:

Bonusfeaturen på 5 on the Farm

Bonussymbolet på 5 on the Farm er meget passende en rød lade, og hvis der lander tre af disse på spillebrættet, vil bonusrunden blive udløst. Dette udløser ti gratis spins, og det er muligt at få flere gratis spins under 5 on the Farms bonusrunde.

Rush Express er også en funktion på 5 on the Farm, og den kan aktiveres på det femte hjul, hvis der lander et ko- eller klokkesymbol. Hvis ko-symbolet lander, vil det indsamle værdien af alle synlige Rush Express-symboler til traktoren, der kan ses i toppen af spillebrættet. Traktoren vil give den samlede sum i gevinst op til ti gange.

Under bonusrunden på 5 on the Farm aktiveres Rush Express-funktionen oftere.

Der er 5 Rush Express-symboler på spilleautomaten: En hest, en hane, en gris, et får og en majskolbe.

Ved slutningen af et spin i grundspillet kan majssymbolet tilfældigt udløse valgfunktionen. Du bliver herefter mødt af et spillebræt fyldt med majskolber, hvor du så skal trykke på majssymbolet, der afslører en af de fire jackpots. Når en af de fire jackpots er dukket op tre gange, vil du vinde den jackpots værdi. Du kan vinde en af disse fire jackpots:

  • Grand: Dette udløser den maksimale gevinst på 5 on the Farm, som er 5.000x indsatsen
  • Major: Giver 500x din indsats i gevinst
  • Minor: Denne jackpot giver 50x indsatsen i gevinst
  • Mini: 20x din indsats får du i gevinst med denne jackpot

5 on the Farm konklusion

MicroGamings 5 on the Farm har Rush Express-funktionen, bonusfeaturen og den tilfældige valgfunktion, og det gør alt i alt, at det er en spilleautomat, der har nok at byde på.

Den maksimale gevinst på 5.000x indsatsen er set før på flere andre spilleautomater online, og den kan vindes, hvis Grand-jackpotten udløses.

Opdag mere

Der er flere andre spilleautomater fra MicroGaming, du kan udforske hos nye expekt. Der er fx Crimson Moon og Noble 7s.

Du kan også prøve Gold Rush Express, der minder om 5 on the Farm.

FAQ

Har 5 on the Farm en bonusfeature? Ja, 5 on the Farm har en bonusrunde, og den udløses, når der lander tre bonussymboler på spillebrættet. Dette udløser ti gratis spins.

Kan jeg købe adgang til bonusrunden på 5 on the Farm spilleautomaten? Nej, bonusrunden på 5 on the Farm kan ikke købes.

Hvad kan jeg maksimalt vinde på 5 on the Farm? Den maksimale gevinst på slotsmaskinen 5 on the Farm er 5.000x din indsats.

Kan jeg spille 5 on the Farm på mobilen? Ja, hvis du har en Android- eller iOS-enhed, kan du bruge den til at logge på hos nye expekt og spille 5 on the Farm eller andet.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.