2 Wild 2 Die
Hacksaw Gaming

2 Wild 2 Die


SpilleverandørHacksaw Gaming
Lanceringsdato4. januar 2024
SpiltypeVideo Slot
Hjul5
Betalingsrækker14
Gratis SpinsJa

Om 2 Wild 2 Die

Hacksaw Gaming lancerede i starten af 2024 spilleautomaten 2 Wild 2 Die, der har western som tema. Ude til venstre for hjulene ses en kvinde med cowboyhat og to revolvere, og til højreses en saloon med flammer stående op gennem taget.

Spillet harfem hjul med fem symboler på hver, og der er i alt 14 gevinstlinjer på 2 Wild 2 Die spilleautomaten.

Hacksaw Gaming har det med at udgive spilleautomater med en høj maksimal gevinst, og det er også tilfældet på 2 Wild 2 Die, der har en maksimal gevinst på 15.000x din indsats.

2 Wild 2 Die funktioner

Der er en række funktioner på 2 Wild 2 Die. Der er fx fire forskellige bonusfeatures, som du kan læse mere om i dette afsnit:

Bonusfeatures på 2 Wild 2 Die

2 Wild 2 Die mangler ikke noget, når det kommer til antallet af bonusfeatures. Som nævnt er der hele fire forskellige bonusrunder, der kan aktiveres i spillet. De fire bonusser er:

Most Wanted!-Bonus: På 2 Wild 2 Dies bonussymbol står der “FS”, og hvis der lander 3 af disse, udløses denne bonusrunde, hvilket giver 3 gratis spins fra start. Hvis et symbol lander under bonusrunden, tildeles 3 nye gratis spins, og sådan fortsætter det, indtil der tre gange i træk ikke er landet et symbol på hjulene. I bonusrunden her er det kun spillets to revolver-symboler samt reload-symboler, der kan dukke op. Der er både et sølv- og guldrevolver-symbol i 2 Wild 2 Die. De kan hver især have mellem 1-6 kugler i sig, og under denne bonus affyres kuglerne mod en eller flere af de 6 Wanted-plakater i toppen af spillebrættet, og de har en multiplikatorværdi på mellem 2x til 500x.

Når en kugle fra sølvrevolveren rammer en Wanted-plakat, vil multiplikatoren på denne plakat blive føjet til revolverens værdi. Reload-symbolet indsamler alle revolvernes værdi på spillebrættet, og derefter tilføjer den 1-6 kugler til de revolvere, der er på spillebrættet, og disse bliver affyret mod Wanted-plakaterne. Når bonusrunden er slut lægges alle værdierne på spillebrættet sammen og ganges med din indsats.

Shootin’ Wild!-Bonus: Hvis der lander fire bonussymboler, udløses denne bonus, som giver ti gratis spins. Revolverne udgør også en stor rolle i denne bonusrunde. Kuglerne fra sølvrevolveren bliver til wilds på spillebrættet, mens kugler fra guldrevolveren omdannes til multiplikatorer, der fastgøres på spillebrættet under resten af bonusrunden.

Lander der to bonussymboler, giver det yderligere to gratis spins. Lander der tre bonussymboler, giver det fire gratis spins.

Best of Most Wanted!-Bonus: Denne bonusrunde udløses, hvis der lander et Best of Bonus-symbol og tre bonussymboler på spillebrættet. Dette giver adgang til Most Wanted-bonussen, men du får hele tre bonusrunder i én. Efter de tre bonusrunder får du den højeste værdi på resultattavlen i gevinst ganget med din indsats.

Best of Shootin’ Wild!-Bonus: Denne udløses, hvis der lander fire bonussymboler og et Best of Bonus-symbol samtidig. Også her får du tre bonusrunder, og efter bonusrunden er det højeste beløb på resultattavlen din gevinst.

2 Wild 2 Die konklusion

Der mangler bestemt ikke features på Hacksaw Gamings 2 Wild 2 Die. Spilleautomaten har elementer fra andre spilleautomater fra Hacksaw Gaming, men de er lykkedes godt med det.

Med fire forskellige bonusrunder og featurespins er der nok at se til på 2 Wild 2 Die.

Opdag mere

Der er en række andre Hacksaw Gaming-spilleautomater, som du kan prøve hos nye expekt. Der er bl.a. Alpha Eagle og Cash Compass.

FAQ

Er der en bonusfeature på 2 Wild 2 Die spilleautomaten? Ja, og der er endda flere forskellige bonusfeatures på 2 Wild 2 Die.

Kan jeg købe adgang til bonusfeatures på 2 Wild 2 Die? Ja, du kan købe fire forskellige bonusser på 2 Wild 2 Die. Den billigste bonusfeature koster 130x din indsats at købe, mens den dyreste koster 400x din indsats.

Hvad kan jeg maksimalt vinde på 2 Wild 2 Die? Den maksimale gevinst på spilleautomaten 2 Wild 2 Die fra Hacksaw Gaming er på 15.000x din indsats.


Vores Partnere
ManchesterCity

Manchester City FC

3F Superliga

3F Superliga


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.