Expekt Nyheder

Nye expekt sponsorer Manchester City

Nye expekt er stolte over at samarbejde med de forsvarende Premier League-mestre fra Manchester City og blive klubbens officielle bettingpartner i Europa og Canada.

Vi har siden relanceringen af nye expekt haft som mål at blive markedsledende inden for sportsbetting, og vi ser dette partnerskab som et stort skridt på vejen mod dette.

Samarbejdet mellem nye expekt og Manchester City vil give ekstra underholdning på kampdage med unikt content med spillere fra både Man Citys herre- og damehold, hvilket vil komme alle vores kunder til gode.

Man Citys fremgang

Manchester City har gennem de seneste år været det førende fodboldhold i Storbritannien. Under manager Pep Guardiolas ledelse har de vundet hele fire af de sidste fem udgaver af Premier League gennem en underholdende og dynamisk fodboldfilosofi.

Man City er desuden det eneste hold i Premier League-historien, som har nået den utrolige 100-pointsgrænse, da de nåede præcis 100 point i 2017/18-sæsonen.

Man City har også skabt nogle uforglemmelige Premier League-minder gennem de seneste år - hele to gange har de leveret comebacks på sidste spilledag og vundet titlen til allersidst. Hvem kan glemme “Ageruoooooo” i 2012 og hans mål i tillægstiden mod QPR, som mange forbinder med historiens mest dramatiske Premier League-øjeblik.

I sidste sæson sikrede Ilkay Gündogan en comeback-sejr på 3-2 mod Aston Villa, og dermed vandt City endnu en gang titlen på sidste spilledag.

Man City har også haft stor succes i de hjemlige pokalturneringer, hvor de siden 2010 har vundet to FA Cup-titler og ligacuppen hele seks gange.

Man Citys kvindehold er lige så succesfuldt De har også vundet FA Cuppen tre gange, mens det er blevet til fire triumfer i ligacuppen - senest i 2021/22-sæsonen.

Vi er meget spændte over vores partnerskab med de forsvarende Premier League-mestre, og du kan blive en del af det hele på nye expekt!


Vores Partnere
ManchesterCity

Manchester City FC

3F Superliga

3F Superliga


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.