Expekt Nyheder

Nye expekts optakt til 16. spillerunde i 3F Superliga

Nye expekts optakt til 16. spillerunde i 3F Superliga

En ny runde venter i 3F Superligaen, hvor der blandt andet er midtjysk topkamp mandag aften, men runden indledes fredag med et ægte bundbrag mellem Superligaens to oprykkere.

Fredag 24. november kl. 19:00 Hvidovre - Vejle

Hele 15 kampe skulle Hvidovre bruge på at hente den første sæsonsejr. Den overraskende gevinst i Odense for små to uger siden, må uden tvivl have givet Per Frandsen & Co. et ordentligt selvtillidsboost. Vi tror, Hvidovre rider videre på succesen og henter mindst et point mod Vejle.

Expekt tipper: Dobbeltchance 1X til odds 1.71

Lørdag 25. november kl. 19:00 Viborg - FC København

FC København har særdeles gode muligheder for videre avancement i Champions League, og derfor vil de danske mestre uden tvivl gøre alt for at få en optimal optakt til onsdagens kamp i München. FCK har vundet deres sidste fire kampe mod Viborg, og vi forventer, at den femte kommer lørdag aften.

Expekt tipper: 2 på 1X2-markedet til odds 1.80

Søndag 26. november kl. 14:00 FCN - AGF

AGF har ikke vundet i deres sidste ni kampe mod FC Nordsjælland, og århusianerne har blot vundet to af syv udebanekampe i denne sæson. Vi tror også, at AGF får det svært på Farums kunstgræs denne gang og tipper en hjemmesejr.

Expekt tipper: 1 på 1X2-markedet til odds 1.82

Søndag 26. november kl. 16:00 Randers - OB

Bedst som man troede, at det ikke kunne blive værre for OB, tabte traditionsklubben med 0-2 mod bundproppen Hvidovre. Dermed er OB blot ét point over nedrykningsstregen inden denne runde. Fynboerne har ikke vundet en Superliga-kamp siden 8. oktober, og de møder søndag et Randers-hold, som også har haft en skidt sæsonstart. Vi tror på en nervøs affære, hvor begge mandskaber formentlig vil være tilfredse med et enkelt point.

Expekt tipper: X på 1X2-markedet til odds 3.60

Søndag 26. november kl. 18:00 Lyngby - Brøndby

Brøndby har scoret mindst tre mål i fire af deres fem sidste kampe mod Lyngby, og vi forventer også, at det formstærke hold finder vej til netmaskerne denne gang, selvom det sjældent er tre nemme point, man får på Lyngby Stadion.

Expekt tipper: Brøndby over 1.5 mål til odds 1.74

Mandag 26. november kl. 19:00 Silkeborg - FC Midtjylland

Rækkens nummer tre og fire mødes i en formentlig underholdende mandagskamp, hvor hjemmeholdet med en sejr kan gå forbi FC Midtjylland i tabellen. FCM har dog vundet fire kampe på streg inden landskampspausen, og vi tror på et målrigt opgør i Silkeborg.

Expekt tipper: Over 2.5 mål til odds 1.82


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.