Expekt Nyheder

Nye expekt bliver officiel bettingpartner af 3F Superliga

LeoVegas Groups sportsbetting-brand, nye expekt, har indgået en sponsoraftale med Danmarks bedste fodboldrække, 3F Superliga. Aftalen gør nye expekt til ligaens officielle bettingpartner og øger brandets synlighed og kendskab i Danmark gennem tv-reklamer, 3D-tæpper på fodboldbanen og en digital tilstedeværelse på 3F Superliga hjemmeside og sociale medier. Sponsoratet er et vigtigt skridt i brandets strategi mod en øget vækst inden for sportsbetting og en større markedsandel i Danmark.

Sportsbetting-brandet nye expekt (kendt som 'nya expekt' på det svenske marked) har sikret sig en sponsoraftale med 3F Superliga. Dette vil øge nye expekts synlighed og brandgenkendelse i Danmark gennem tv-reklamer under fodboldkampe, logoer på 3D-tæpper på fodboldbanen og en fremtrædende plads på 3F Superliga officielle digitale kanaler.

Den danske 3F Superliga har den næsthøjeste placering på UEFA's rangliste over hjemlige ligaer i Norden. Den nyder stor popularitet med 16 millioner tv-seere og 1,6 millioner tilskuere på stadion pr. sæson, og kan desuden prale af over 95.000 følgere på Instagram og 94.000 på Facebook.

Gustaf Hagman, CEO for LeoVegas Group, siger: "Jeg er begejstret for, at nye expekt fortsætter med at genvinde sin tidligere markedsledende position på det danske marked. Gennem vores sponsorat med den danske 3F Superliga sikrer vi, at alle sportsentusiaster i Danmark ved, hvor de kan finde de bedste live odds og kombinationer for at tilføje ekstra spænding til deres sportsoplevelse - uanset hvilken sport det drejer sig om."

“Vi er glade for at have fået en officiel bettingpartner til 3F Superliga. Der er mange udbydere på markedet for sportsbetting, der læner sig op ad Danmarks bedste fodboldrække – og derfor er det vigtigt for os at have fået en officiel partner, der kommer til at bakke op om og bidrage til 3F Superliga,” siger direktør i Divisionsforeningen Claus Thomsen.

Nye expekt blev relanceret i Danmark i maj efter mere end ti års fravær fra det danske marked. Sponsoratet styrker LeoVegas-koncernens position i Danmark og er en vigtig del af virksomhedens strategi om at øge sit fokus på sport. I løbet af det seneste år har koncernen indgået flere strategiske partnerskaber og samarbejder, bl.a. med europæiske topklubber som Manchester City F.C. og FC Internazionale Milano.

For at fejre dette nye samarbejde, tilbyder nye expekt højere odds på den samlede vinder af 3F Superliga, se odds her:


Vores Partnere
ManchesterCity
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.